Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Victor Slav a rabufnit: Orice, dar prost nu sunt!

Joi, 13 Februarie 2014, ora 19:25
6591 citiri
Victor Slav a rabufnit: Orice, dar prost nu sunt!
Foto: Facebook/Victor Slav

Victor Slav a vorbit, joi seara, despre ultimele evenimente din viata sa si a precizat ca nu vrea ca lumea sa il considere o victima sau ca este prea naiv, pentru ca nu ii place aceasta postura.

"Nu sunt Victoras. Sunt Victor. Am 33 de ani. Nu am spus niciodata ca sunt baiatul bun. In 2014, bunatatea este confundata cu prostia.

Orice, dar prost nu sunt. Daca o luam asa, nu pot sa fiu considerat baiatul bun. Sunt diplomat. Eu, spre deosebire de Bianca (Bianca Dragusanu - n.red.), sunt diplomat, stiu sa tac cand trebuie. Ea este foarte impulsiva", a declarat Victor Slav la Pro TV.

Prezentatorul rubricii Meteo a precizat ca el nu regreta nimic din ceea ce s-a intamplat in viata sa si ca este convins ca totul are un scop.

Victor Slav si Anda Adam s-au impacat? Ce spune prezentatorul TV

Victor Slav a marturisit in fata lui Catalin Maruta ca a incercat sa o schimbe pe sotia sa, dar ca acum a realizat ca nu mai poate.

"Am invatat ca nu trebuie sa incerc sa schimb omul de langa mine. Am incercat sa o schimb pe Bianca. Nu este vorba ca nu imi placea ceva", a adaugat el.

Slav a tinut sa precizeze ca el si Bianca Dragusanu au avut o relatie frumoasa doar in primele trei-patru luni si ca apoi a intervenit Adrian Cristea.

"Prin aprilie (2013 - n.red.), Adrian Cristea deja a inceput sa o bombardeze cu mesaje. Stiam de ele. Nu l-am sunat, dar cand suna si raspundeam eu, el inchidea", a adaugat Victor, precizand ca el nu mai are incredere in sotia sa si ca in acest fel o casnicie nu mai poate continua.

Prezentatorul TV a mai spus ca in prezent el nu este intr-un conflict cu Bianca Dragusanu si ca nu se cearta cu ea.

"Daca e sa fie, va fi. Eu nu pot sa continui, divortez, pentru ca asa simt. Daca ea simte ca eu sunt alesul, ar trebui sa dovedeasca asta", a raspuns el intrebat despre un eventual viitor alaturi de Bianca Dragusanu.

Victor Slav si Bianca Dragusanu au inceput sa formeze un cuplu la inceputul anului 2013. In luna septembrie, cei doi s-au casatorit, insa la inceputul anului 2014 Victor Slav a anuntat ca divorteaza dupa ce sotia sa plecat la Paris cu Adrian Cristea.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Victor Slav prost, #Victor Slav Bianca Dragusanu, #Victor Slav divort, #Victor Slav cearta Bianca , #Victor Slav