Victor Slav ii da replica lui Adrian Cristea - a fost sau nu violent cu Bianca Dragusanu?

Marti, 18 Februarie 2014, ora 10:02
3883 citiri
Victor Slav ii da replica lui Adrian Cristea - a fost sau nu violent cu Bianca Dragusanu?
Foto: Facebook/Victor Slav

Victor Slav a tinut sa-i dea o replica fotbalistului Adrian Cristea, dupa ce acesta a declarat ca prezentatorul TV a fost violent cu Bianca Dragusanu.

"Nu am fost niciodata violent cu Bianca. Poate ar fi mai bine sa o intrebati si pe ea. Ea a spus lucrurile astea. Poate nu a fost destul de sincera", a declarat Victor Slav in emisiunea "La Maruta", de la Pro TV, conform Click.

Adrian Cristea arunca bomba: Victor Slav o brusca pe Bianca. O tragea de par

Prezentatorul TV a afirmat ca nu-si doreste decat ca aceasta poveste sa ia sfarsit. "Ma uit consternat la tot ceea ce se intampla. Am vrut sa inchid acest tavalug sau acest uragan, ca nici nu stiu cum sa-i spun", a explicat el.

Si in ceea ce priveste contractul care ar fi dus la casatoria sa cu Bianca, dupa cum a afirmat Adrian Cristea luni seara, Victor Slav ii da replica fotbalistului: "Daca Cristea vorbeste despre un contract, ar trebui sa stie, cum stii si tu de altfel, Catalin, ca acel contract nu trebuia sa se termine cu o casatorie".

Adrian Cristea: Bianca a vrut sa faca nunta ca sa-mi demonstreze mie ca o ia cineva

Dupa ce Cristea a declarat ca el si Bianca au fost prinsi in mai multe randuri de Victor, cel din urma a vrut sa lamureasca si aceasta chestiune: "Nu i-am prins impreuna. Am vazut ca ea a iesit cu masina din zona in care sta el. Cristea are impresia ca stie adevarul. Adevarul nu este in niciun caz la el".

Intregul scandal a pornit dupa ce Victor Slav a anuntat public ca divorteaza din cauza ca sotia sa a plecat cateva zile la Paris cu Adrian Cristea.

#Victor Slav replica Adrian Cristea, #Victor Slav violent Bianca, #Victor Slav La Maruta, #Victor Slav batut Bianca Dragusanu, #Victor Slav prins Bianca Cristea , #Victor Slav