Victor Slav pune piciorul in prag: invata presa sa-si faca jobul

Vineri, 14 Februarie 2014, ora 16:37
3554 citiri
Victor Slav pune piciorul in prag: invata presa sa-si faca jobul
Foto: Facebook/Victor Slav

Dupa o perioada lunga in care s-a vorbit despre el si despre sotia lui, Bianca Dragusanu, pe toate posturile TV si in toate publicatiile, informatiile fiind nu de putine ori contradictorii, Victor Slav a decis sa ia pozitie.

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, vineri, prezentatorul de la Pro TV se adreseaza presei, acuzand-o ca spune voit minciuni, doar de dragul audientei: "Am fost crescut de parintii mei sa respect toate meseriile si pe toti oamenii. Respect si incerc sa inteleg aceste emisiuni care-mi regizeaza viata, fara voia mea.

Respectul, insa, cere reciprocitate, iar in momentul in care voit arati imagini tendentios mincinoase, stiind exact care este adevarul, de dragul audientei, este o lipsa de respect pentru toti cei implicati, dar mai ales o lipsa de respect pentru telespectatori", scrie Victor Slav.

"Se pare ca uitati un lucru care sta la baza meseriei dvs si-mi permit sa vi-l reamintesc", continua sotul Biancai Dragusanu, postand la final definitia din DEX a termenului "deontologie".

Decis, acesta isi incheie postarea cu o rugaminte - ultimatum, apreciata de aproape 16.000 de prieteni virtuali: "In final va rog sa incetati cu minciunile, respectati-va telespecatatorii in primul rand. Si nu uitati ca: 'esti ceea ce iubesti', cum spunea N.Stanescu. Eu va respect meseria, dar respectati-o si Dvs.".

Joi seara, Victor Slav a rabufnit, in emisiunea La Maruta, afirmand: "Orice, dar prost nu sunt. (...) Sunt diplomat. Eu, spre deosebire de Bianca, sunt diplomat, stiu sa tac cand trebuie. Ea este foarte impulsiva".

Legat de relatia sa cu Bianca, Victor a declarat ca nu poate accepta situatia de fata, dar ca nu este in conflict cu Bianca: "Eu nu pot sa continui, divortez, pentru ca asa simt. Daca ea simte ca eu sunt alesul, ar trebui sa dovedeasca asta".

Victor Slav a rabufnit: Orice, dar prost nu sunt!

Victor Slav si Bianca Dragusanu formeaza un cuplu de la inceputul anului 2013. In luna septembrie, cei doi s-au casatorit, insa la inceputul anului 2014 Victor Slav a anuntat ca divorteaza, dupa ce sotia sa plecat la Paris cu Adrian Cristea.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Victor Slav presa minciuni, #Victor Slav Bianca Dragusanu, #Victor Slav Facebook, #Victor Slav deontologie , #Victor Slav
Comentarii
Poza 4lea
4lea
rank 5
Victorel, 'esti ceea ce iubesti'!