De ce acum este cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii cu avionul: "Prețurile sunt în scădere". Când vor începe să crească

Marti, 16 August 2022, ora 15:37
12127 citiri
De ce acum este cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii cu avionul: "Prețurile sunt în scădere". Când vor începe să crească
pasageri în avion FOTO Pixabay

Prețurile biletelor de avion sunt la cel mai scăzut nivel din ultimele luni.

Nu vă lăsați păcăliți de scăderile temporare ale biletelor de avion, a spus un expert pentru FOX Weather, prețurile cresc din nou, iar companiile aeriene reduc zborurile pentru toamnă și vacanță. Momentul pentru a cumpăra bilete de avion de vacanță cu un buget redus este în următoarele câteva săptămâni.

„După haosul verii, sunt foarte bucuros să spun că prețurile au scăzut deja. Acum, în mod normal, au scăzut cu 10 până la 15%, oricum până la sfârșitul lunii august și septembrie. Ne uităm la prețuri care scad deja cu 25%, iar disponibilitatea ar trebui să fie foarte bună”, a declarat pilotul comercial și purtătorul de cuvânt al FlightAware, Kathleen Bangs, pentru FOX Weather.

„Adică dacă vrei să cumperi un bilet în august și septembrie pentru sfârșitul acestui an, există o mulțime de locuri disponibile la tarife foarte bune.”

Bangs a remarcat că prețurile au scăzut deja și continuă să scadă, pe măsură ce copiii se întorc la școală.

Anul acesta, majoritatea companiilor aeriene au înregistrat un vârf timpuriu al cererii de călătorii în vacanță. Cel mai probabil, călătorii au simțit o dorință reținută de călătorii după restricțiile și temerile legate de Covid-19 în ultimii doi ani.

Așadar, întrucât mulți oameni au plecat deja în vacanță, scăderea prețului biletelor este și mai accentuată.

„Dar, cumpărați acele bilete în următoarele șase săptămâni, deoarece odată ce ajungem în octombrie, tarifele vor crește mult din nou”, a spus Bangs.

Până acum, călătoriile aeriene de primăvară și vară au fost afectate de anulări și întârzieri, unele fiind cauzate de lipsa de personal.

Drept urmare, American Airlines a anunțat că va reduce peste 30.000 de zboruri către Toledo, Ohio; Dubuque, Iowa; Islip, New York și Ithaca, New York.

„În perspectivă, vom limita capacitatea la resursele pe care le avem și la condițiile de operare cu care ne confruntăm. Vom continua să redefinim și să creăm valoare pentru clienții noștri”, a declarat directorul general al American Airlines, Robert Isom.

Și alte companii aeriene fac de asemenea reduceri.

„În general, au redus capacitatea cu 15%”, a spus Bangs.

„De fapt, până acum, companiile aeriene au redus în total 50.000 de zboruri pentru această toamnă”.

„Deci, dacă chiar vrei să călătorești în acest sezon de vacanță, caută acele bilete acum."

#Bilete avion, #ieftinire, #Calatorii, #vacante, #cumparare, #scumpire, #octombrie , #avion