Fosta amanta a lui Bill Clinton face dezvaluiri surprinzatoare

Vineri, 20 Septembrie 2013, ora 23:31
11018 citiri
Fosta amanta a lui Bill Clinton face dezvaluiri surprinzatoare

Ca Bill Clinton a avut o viata extraconjugala amoroasa o stie toata lumea. Ce n-a putut anticipa fostul presedinte e faptul ca, chiar si dupa ce va fi plecat de la Casa Alba, femeile nu-l vor uita si vor reveni ocazional cu declaratii.

Cel mai recent exemplu este cel oferit de Gennifer Flowers, o fosta amanta, care a declarat recent, printre altele, ca Hillary Clinton este bisexuala si ca sotul ei stie.

Hennifer Flowers, care a avut o relatie de 12 ani cu Bill Clinton, in anii '80 si '90, sustine ca fostul lider american ar fi cautat-o in 2005, insa ca ea a refuzat sa-l intalneasca atunci, decizie pe care o regreta in prezent. Acum afirma ca ar vrea sa "se aseze si sa stea de vorba", pentru ca au ramas inca multe chestiuni nerezolvate.

Aceasta sustine, conform The Mirror, ca daca nu s-ar fi nascut Chelsea, ea si Bill Clinton ar fi fost impreuna si in prezent.

In varsta de 63 de ani, aceasta a devenit una dintre cele mai notorii amante ale Americii, dupa ce inregistrari ale convorbirilor telefonice dintre ea si Clinton au ajuns sa fie facute publice in '92.

"A fost dragostea vietii mele si eu a lui. Nu treci peste astfel de lucruri", afirma femeia in prezent.

"Bill si cu mine am fi impreuna azi daca nu ar fi fost politica. Eram eu, Bill si Hillary. Apoi au avut-o pe Chelsea", povesteste ea, mentionand ca din acel moment lucrurile s-au schimbat.

Lucrurile sunt chiar mai complicate de atat, sustine Gennifer, care afirma ca Hillary, acum in varsta de 65 de ani si posibil candidat la prezidentialele din SUA, e bisexuala.

Gennifer Flowers: Lui Bill nu ii pasa

Potrivit acesteia, sotia lui Bill Clinton ar fi avut o aventura cu o femeie maritata, Huma Abedin, in varsta de 37 de ani. "Stiu doar ce mi-a spus Bill. Era constient de faptul ca Hillary era bisexuala si nu ii pasa", a declarat Gennifer.

Cand a iesit la iveala aventura extraconjugala, initial, Clinton, acum in varsta de 67 de ani, a negat. A aparut la TV impreuna cu sotia sa, Hillary, spunand ca totul e o minciuna. Sase ani mai tarziu, a recunoscut insa.

Aceasta sustine ca singurul motiv pentru care Hillary a ramas cu Bill Clinton era ca ea isi dorea sa devina presedinte.

Cat despre Gennifer, dupa ce scandalul a ajuns sa fie cunoscut de americani, aceasta a scris o carte in care a povestit cu lux de amanunte prin ce trecuse, a pozat goala in Penthouse, iar in prezent scrie o rubrica cu sfaturi legate de sex intr-un ziar. "Nu regret ca am spus adevarul. A fost un moment definitoriu in cultura americana si am platit un pret mare pentru onestitatea mea", a mai spus aceasta.

In ceea ce-l priveste pe Bill Clinton, nu avea sa scape de fascinatia legaturilor extraconjugale, in 1998 iesind la iveala aventura sa cu Monica Lewinski.

Citeste si:
Marcel Boloș va fi noul ministru al Cercetării și Digitalizării. Baronii PNL l-au învins pe Klaus Iohannis
Marcel Boloș va fi noul ministru al Cercetării și Digitalizării. Baronii PNL l-au învins pe Klaus Iohannis
Fostul ministru al Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a acceptat propunerea PNL de a prelua portofoliul Ministerului Cerecetării, Inovării și Digitalizării. „Am acceptat această...
USR depune moțiune împotriva ministrului Energiei: ”Virgil Popescu a fost total absent şi depăşit de situaţie”
USR depune moțiune împotriva ministrului Energiei: ”Virgil Popescu a fost total absent şi depăşit de situaţie”
USR va depune săptămâna viitoare o moțiune simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, în urma crizei facturilor. Anunțul a fost făcut marți, 25 ianuarie, pentru news.ro, de...