Monica Lewinsky rupe, in sfarsit, tacerea: Eu am fost tapul ispasitor

Miercuri, 07 Mai 2014, ora 12:52
5637 citiri
Monica Lewinsky rupe, in sfarsit, tacerea: Eu am fost tapul ispasitor

Monica Lewinsky, care a fost amanta lui Bill Clinton pe vremea cand acesta era presedinte, a vorbit pentru prima oara despre relatia sa cu fostul sef de stat.

Ea a marturisit, intr-un amplu material al revistei Vanity Fair ca este timpul sa rupa tacerea si ca regreta foarte mult episodul acela nefericit.

"E timpul sa ard bereta si sa ingrop rochia albastra. Eu, eu insami, regret profund ceea ce s-a intamplat intre mine si presedintele Clinton. Lasati-ma sa va spun din nou. Eu. Eu insami. Regret profund ce s-a intamplat", a insistat Lewinsky.

Razbunarea Monicai: Lewinsky scrie o carte despre relatia cu Bill Clinton

Timp de zece ani, Monica Lewinsky nu a scos un cuvant despre relatia sa cu Bill Clinton. A fost atat de retinuta incat unii au acuzat-o chiar ca ar fi luat bani de la fosta familie prezidentiala.

"De fapt, am fost atat de tacuta incat zvonurile din anumite cercuri spuneau ca familia Clinton m-a platit; ce alt motiv sa vorbesc cu voce tare despre ce s-a intamplat? Va pot asigura ca nimic nu este mai departe de adevar", a relatat femeia in varsta de 40 de ani.

Lewinsky a spus ca este timpul sa nu mai mearga "tiptil in jurul trecutului" ei si in jurul viitorului altor oameni, adaugand ca este hotarata sa spuna adevarul.

Monica Lewinsky isi scoate la licitatie haine purtate in timpul aventurii cu Clinton

"Sunt determinata ca povestea mea sa aiba un final diferit. Am decis, in final, sa imi scot capul deasupra parapetului, astfel incat sa dau un scop trecutului meu. Cat ma va costa acest lucru voi afla in curand", a precizat ea.

"Eticheta s-a lipit de mine"

Dupa ce a subliniat faptul ca aventura ei cu Bill Clinton a fost, de fapt, o relatie intre doi adulti, Lewinsky a marturisit ca s-a simtit extrem de umilita dupa scena din Biroul Oval si ca intamplarea i-a alterat in permanenta cursul vietii.

"Sigur, seful meu a profitat de mine, dar eu voi ramane ferma asupra unui aspect: a fost o relatie de comun acord (cu Bill Clinton - n.red.). Abuzul a venit apoi, cand eu am fost tapul ispasitor pentru a proteja pozitia lui...

Administratia Clinton, procurorii si presa au avut capacitatea sa ma eticheteze. Iar eticheta s-a lipit, in mare parte pentru ca era imbibata cu putere", a dezvaluit Lewinsky, care isi spune intreaga poveste in varianta printata a revistei Vanity Fair.

Citeste si:
PSD, nou atac la PNL: ”Suntem la guvernare pentru că nu ne doream ca nivelul de trai al românilor să se prăbușească”
PSD, nou atac la PNL: ”Suntem la guvernare pentru că nu ne doream ca nivelul de trai al românilor să se prăbușească”
Senatorul PSD Florian Bodog a declarat luni, 29 noiembrie, că social-democrații au decis să facă parte din actuala coaliție pentru că ”românii merită un tratament mai bun.” Fostul...
PSD anunță modificări la legea Certificatului de vaccinare: ”De doi ani, o parte a populației a fost forțată să accepte unele măsuri”
PSD anunță modificări la legea Certificatului de vaccinare: ”De doi ani, o parte a populației a fost forțată să accepte unele măsuri”
Proiectul de lege privind introducerea Certificatului de vaccinare ar putea fi schimbat astfel încât să fie un parteneriat, nu o măsură de coerciție împotriva românilor, a anunțat luni, 29...
Comentarii
alex-7
rank 5
O *** ...cu ochi albastri !!!
MacGigi
rank 5