Razbunarea Monicai: Lewinsky scrie o carte despre relatia cu Bill Clinton

Autor: Ana Ilie
Joi, 20 Septembrie 2012, ora 10:07
6895 citiri
Razbunarea Monicai: Lewinsky scrie o carte despre relatia cu Bill Clinton

Monica Lewinsky scrie o carte cu dezvaluiri din relatia sa cu fostul presedinte american, Bill Clinton, care va include scrisorile ei de dragoste si pasiunea lui pentru partidele in trei.

Fosta practicanta de la Casa Alba, in varsta acum de 39 de ani, ar dori sa se razbune astfel pe Clinton, care a scapat relativ neatins de scandal, in vreme ce ea nu a reusit sa scape de stigmatul relatiei din Biroul Oval, scrie Daily Mail.

Prietenii acesteia sustin ca editorii se bat sa puna mana pe manuscris si ar putea plati si 12 milioane de dolari pentru a publica detaliile aventurii extramaritale a fostului presedinte.

Desi nu s-a decis asupra unei edituri deocamdata, Lewinsky si incercarea ei de a face un ban de pe urma relatiei ar putea sa dea o lovitura serioasa mariajului sotilor Clinton, dar si ambitiilor prezidentiale ale lui Hillary pentru campania din 2016.

"Cartea ei ar putea fi mai mult decat o problema, l-ar putea ucide!", cred prietenii acesteia, referindu-se la problemele cardiace ale lui Clinton.

"Monica a incercat sa mearga mai departe, insa cosmarul aventurii ei cu Bill inca o mai bantuie. Se apropie de 40 de ani fara un barbat in viata ei si are resentimente cu privire la felul in care reputatia ei a fost distrusa, sub ochii intregii lumi", a declarat unul dintre prietenii femeii.

Cartea va include si scrisorile ei de dragoste, unele atat de intime incat nu a indraznit sa le trimita niciodata.

"Monica poate sa descrie cum Bill vorbea intr-una despre dorinta lui insatiabila pentru sex in grup, orgii si folosirea jucariilor sexuale de tot felul", continua prietenul.

Monica ar urma sa scrie si despre sarcina pe care a fost nevoita sa o intrerupa, in culmea scandalului de la Casa Alba. Tatal copilului ar fi fost un angajat de la Casa Alba si avortul i-a lasat un gol de neumplut in inima.

Monica Lewinsky s-ar fi decis sa scrie cartea deoarece in 2001 a expirat moratoriul impus in 1998 si pentru ca de cand a avut loc aventura din Biroul Oval s-a chinuit sa isi gaseasca un loc de munca.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Monica Lewinsky carte dezvaluiri, #Monica Lewinsky Bill Clinton , #Monica Lewinsky