Bill Clinton a mai avut o amanta: actrita Gina Gershon

Marti, 03 Iunie 2008, ora 17:24
4937 citiri
Bill Clinton a mai avut o amanta: actrita Gina Gershon

In aceeasi zi in care Hilary Clinton si-a anuntat, oficial, retragrerea din cursa electorala pentru sefia Casei Albe, publicatia Vanity Fair avanseaza o ipoteza socanta: Bill Clinton, sotul lui Hilary si fostul presedinte al Statelor Unite, a avut o aventura extra-conjugala cu actrita Gina Gershon, cunoscuta din serialul TV "Sinatra".

Potrivit unui articol care va aparea in numarul din iulie al publicatiei Vanity Fair si semnat de Todd Purdum, Gina Gershon, o aparitie mult mai senzuala, insa mai putin mediatizata decat Monica Lewinsky, s-ar fi lipit de fostul presedinte al Statelor Unite in California, informeaza news.com.

In ciuda zvonurilor ce dau tarcoale Hollywood-ului, biroul de presa al lui Bill Clinton a negat existenta unei aventuri intre fostul presedinte si Gina Gershon si a catalogat barfa drept un atac nefondat asupra lui Bill Clinton.

Actrita, astazi in varsta de 46 de ani, provine dintr-o familie de cinci copii si a copilarit in Los Angeles. A terminat liceul si si-a dorit o cariera in actorie. Drept pentru care a plecat spre New York, unde s-a stabilit si si-a terminat studiile.

In paralel, a urmat cursuri de actorie, cu profesori ca Sandra Seacat, David Mamet si Harold Guskin. A jucat intr-o serie de filme de duzina, pana sa ajunga cunoscuta, la mijlocul anilor '90, datorita rolului din seria televizata "Sinatra", unde a interpretat-o pe Nancy Sinatra.

Fostul sef de stat american nu este strain de astfel de scandaluri dupa ce aventura sa sexuala cu Monica Lewinsky, stagiara la Casa Alba intre anii 1995 si 1996 a tinut pentru multa vreme prima pagina a tabloidelor si nu numai.

Ramane de vazut ce va spune acum Hillary Clinton dezamagita de doua ori, la acest inceput de iunie din cauza rezultatelor din alegerile preliminare si din pricina zvonului legat de infidelitatea sotului sau.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Bill Clinton, #amanta, #Gina Gershon , #stiri Bill Clinton