Bill Gates este iarasi cel mai bogat om din lume (Video)

Vineri, 17 Mai 2013, ora 12:31
3315 citiri
Bill Gates este iarasi cel mai bogat om din lume (Video)
Foto: The Telegraph

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, preluand acest titlu de la mexicanul Carlos Slim. Gates a trecut pe locul doi in 2007.

Potrivit Bloomberg, averea lui Gates (57 de ani) este estimata la 72,7 miliarde de dolari, cu 550 de milioane de dolari mai mult decat cea a lui Carlos Slim. Noua pozitionare a lui Gates in topul miliardarilor lumii se datoreaza cresterii valorii actiunilor Microsoft in acest an cu 16%.

Bill Gates: Nu mai am ce face cu banii

Pe de alta parte, averea lui Slim a scazut cu 14% in acest an dupa ce congresul mexican a adoptat o lege de spargere a monopolului din telecomunicatii. Carlos Slim conduce cel mai mare operator de telefonie mobila din America Latina.

Purtatorii de cuvant ai lui Bill Gates si Carlos Slim au refuzat sa comenteze aceste informatii.

Incepand cu 2007, Gates si sotia sa, Melinda, au donat peste 28 de miliarde de dolari in scopuri caritabile. Ei intentioneaza chiar sa-si doneze 95% din avere, mentioneaza Mashable.

Bill Gates ofera 100.000 de dolari pentru prezervativul viitorului

Cresterea actiunilor Microsoft a avut loc in ciuda vanzarilor slabe inregistrate de cel mai recent sistem de operare produs de companie, Wndows 8, mentioneaza analistii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Bill Gates avere, #Bill Gates Microsoft, #Carlos Slim avere , #avere