Bill Gates vine cu o predicție îngrijorătoare: O altă pandemie va lovi lumea VIDEO

Marti, 22 Februarie 2022, ora 23:31
15506 citiri
Bill Gates vine cu o predicție îngrijorătoare: O altă pandemie va lovi lumea VIDEO
Bill Gates crede că o altă pandemie va lovi lumea FOTO: Mint

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft și care în prezent se află pe locul 4 în topul miliardarilor de pe glob întocmit de Forbes, cu o avere de 129 de miliarde de dolari, vine cu un anunț îngrijorător pentru omenire, afirmând că o altă pandemie va lovi lumea.

Gates a declarat la televiziunea americană CNBC că riscurile severe de îmbolnăvire cauzate de Covid-19 ”s-au redus dramatic”, în cadrul Conferinței de securitate de la Munchen din Germania, potrivit CNBC.

Gates, co-președintele al Fundației Bill & Melinda Gates, a spus că o potențială nouă pandemie ar proveni probabil de la un agent patogen diferit de cel al familiei de coronavirus.

Dar el a adăugat că progresele făcute de tehnologia medicală ar trebuie să ajute lumea să facă o treabă mai bună în combaterea acesteia, dacă se fac investiții acum. ”Vom avea o altă pandemie. Data viitoare va fi un agent patogen diferit”, a spus Bill Gates.

La doi ani după începerea pandemiei de coronavirus, Gates a afirmat că cele mai grave efecte ale sale s-au estompat, pe măsură ce părți mari ale populației globale au dezvoltat un anumit nivel de imunitate contra bolii.

Cu toate astea, Bill Gates a spus că, în multe locuri din lume, acest lucru s-a datorat virusului însuși, care creează un nivel de imunitate și ”a făcut o treabă mai bună de a ajunge la populația lumii decât au făcut-o vaccinurile”.

O nouă mașină electrică revoluționară surclasează Tesla: Merge 1.000 de kilometri fără încărcare, chiar și pe zăpadă VIDEO

Gates a afirmat că lumea ar trebuie să se miște mai repede în viitor pentru a dezvolta și a distribui vaccinuri, solicitând guvernelor să investească acum.

Să menționăm faptul că Organizația Mondială a Sănătății a anunțat recent că 61,9 % din populația lumii a primit cel puțin o doză de vaccin contra Covid-19.

Invenție minune a cercetătorilor din Statele Unite: Dispozitivul care poate salva Pământul

”Data viitoare ar trebui să încercăm să o facem, în loc de doi ani, ar trebuie să realizăm asta în mai mult de șase luni”, a spus miliardarul american, adăugând că platformele standardizate, inclusiv tehnologia ARN mesager, ar face acest lucru posibil.

”Costul de a fi pregătit pentru următoarea pandemie nu este atât de mare. Nu este ca în cazul schimbărilor climatice. Dacă suntem raționali, da, data viitoare vom ”prinde” virusul mai devreme”.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Bill Gates, #Bill Gates Microsoft, #pandemie covid, #pandemie globala, #pandemie coronavirus, #pandemia de coronavirus , #stiri Bill Gates