11 lucruri surprinzatoare despre Bill Gates - Ce nu stiai despre cofondatorul Microsoft

Marti, 10 Februarie 2015, ora 10:16
14134 citiri
11 lucruri surprinzatoare despre Bill Gates - Ce nu stiai despre cofondatorul Microsoft

Bill Gates este cunoscut de cei mai multi oameni ca cel mai bogat om din Statele Unite, dar si pentru ca este cofondatorul Microsoft si un filantrop.

Insa exista si alte lucruri interesante despre omul de afaceri, iar publicatia Business Insider a facut o scurta lista a acestora.

- Cand era adolescent si invata la Lakeside Prep School, Gates a scris primul sau program informatic, la un computer General Electric. Era vorba de o versiune a celebrului joc "X si 0".

- Odata ce profesorii sai si-au dat seama de afinitatea sa fata de programare, ei l-au lasat sa realizeze un program pentru programarea elevilor la cursuri. El a marturisit ca a facut in asa fel incat sa mearga la aceleasi ore cu cele mai interesante fete din scoala.

- Ca multi alti antreprenori de succes in IT, Gates a renuntat la facultate. in 1975, el a incetat sa mai mearga la cursurile de la Harvard pentru a se dedica in totalitate companiei Microsoft.

- In 1977, Gates a fost arestat in New Mexico pentru ca a condus fara permis si a trecut pe culoarea rosie a semaforului.

- Pana in 1997, el calatorea cu avionul la clasa economica. Insa apoi si-a cumparat propriul avion.

- In afara de acest "moft", el a mai achizitonat si Codex Leicester - o colectie ce cuprinde scrierile lui Leonardo da Vinci, care a costat 30,8 milioane de dolari.

- Averea sa este evaluata la 81,1 miliarde de dolari, insa copiii sai vor mosteni fiecare doar cate 10 milioane de dolari. "Nu le fac o favoare daca le las multi bani", a mentionat acesta.

- Gates nu stie limbi straine, iar acest lucru este cel mai mare regret al sau de pana acum.

Bill Gates, moment de maxima sinceritate: Ma simt destul de prost

- Omul de afaceri sustine ca, daca nu ar fi dat lovitura cu Microsoft, cel mai probabil ar fi devenit un cercetator in domeniul inteligentei artificiale.

- Insa, in ciuda interesului sau pentru acest domeniu, el este ingrijorat de apocalipsa adusa de roboti, idee impartasita si de astrofizicianul Stephen Hawking si de fondatorul Tesla, Elon Musk.

Bill Gates: Inteligenta artificiala, un pericol. De ce unii oameni nu inteleg asta?

- Formatiile sale preferate sunt Weezer si U2. De asemenea, el asteapta ca Spinal sa inceapa din nou sa mearga in turnee.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#bill Gates lucruri suprinzatoare, #Bill Gates lucruri mai putin cunoscute , #Microsoft