Bill Gates a anuntat ca a primit prima doza de ser anti-COVID: "Unul dintre beneficiile faptului ca am 65 de ani este ca sunt eligibil pentru vaccinare"

Sambata, 23 Ianuarie 2021, ora 00:54
4928 citiri
Bill Gates a anuntat ca a primit prima doza de ser anti-COVID: "Unul dintre beneficiile faptului ca am 65 de ani este ca sunt eligibil pentru vaccinare"
Bill Gates, la vaccinarea anti-COVID-19 FOTO Twitter/ Bill Gates

Multimiliardarul Bill Gates a anuntat vineri, 22 ianuarie, pe contul de Twitter ca a primit prima doza a vaccinului anti-COVID.

Gates a postat un mesaj in care a vorbit despre faptul ca se simte extrem de bine dupa ce a primit prima doza a vaccinului anti-COVID in cursul saptamanii in curs. "Unul dintre beneficiile faptului ca am 65 de ani este ca sunt eligibil pentru imunizarea cu vaccinul anti-COVID-19. Le multumesc tuturor oamenilor de stiinta, participantilor la testele efectuate de producatori, autoritatilor din domeniu si muncitorilor sanitari din prima linie care ne-au adus pe toti pana in acest punct", a scris Bill Gates pe Twitter.

Bill Gates, care este plasat in centrul multor teorii ale conspiratiei legate de pandemia de COVID-19, nu a mentionat in anuntul de pe Twitter ce vaccin a primit in prima transa a imunizarii.

Pe aceeasi tema:

Bill Gates dezminte teoriile conspiratiei care il acuza de interese oculte in lupta impotriva COVID: "Nu voi implanta cip-uri in corpurile oamenilor"

Bill Gates: Tratamentele pentru COVID-19 sa ajunga la persoanele care au nevoie, nu la cei ''care ofera mai mult''

#bill gates s a vaccinat, #vaccin anti COVID, #bill gates vaccin , #stiri Bill Gates