Înapoi la listarea arhivei

10 Februarie 2011 - Doi copii, loviti de un sofer beat, in fata unui liceu din Bistrita!

Trei persoane, dintre care doi copii, au fost ranite in urma unui accident petrecut in Resita, chiar in fata unui liceu.

10 Februarie 2011 - Negocierile pentru Moraes, in impas

Marti, transferul lui Junior Moraes la FC Krasnodar era ca si facut. Padureanu si oficialii de la FC Krasnodar cazusera de acord asupra sumei de transfer, jucatorul era si el satisfacut de salariul

10 Februarie 2011 - Nicio zi fara un hot prins furand din magazine

Scaderea salariilor, cresterea preturilor sunt cativa din factorii care determina hotia. In ultimele doua zile, unitatile comerciale au fost "vizitate" de patru persoane care au sustras mai multe

10 Februarie 2011 - Comertul "la negru", in floare

Viata in grea in Romania! Cand unii nu stiu cum sa faca sa-si imparta banii astfel incat sa le ajunga de la un salar la altul, altii au mintea lucida si-si dezvolta afaceri.

10 Februarie 2011 - Ce se mai fura prin judet

Miercuri, politistii au fost sesizati ca o persoana a sustras bunuri dintr-un magazin situat intr-un complex comercial din Bistrita. La fata locului a fost identificat Margian L. de 30 ani, din

10 Februarie 2011 - Se cauta tineri interesati de anteprenoriat rural

Cursul de anteprenoriat rural va avea loc la Bistrita la finele lunii martie.

10 Februarie 2011 - Bistritenii au efectuat 159.000 de apeluri false catre 112

Serviciul de urgenta 112 functioneaza pe raza judetului inca din anul 2005. La acest serviciul bistritenii pot cere ajutor atunci au nevoie de interventia medicilor, politistilor sau pompierilor.

10 Februarie 2011 - Fantani arteziene de miliarde

Infrumusetarea orasului este una dintre prioritatile Primariei Bistrita. Pentru a face acest lucru autoritatile locale intentioneaza sa contruiasca inca doua fantani aterziene.

10 Februarie 2011 - Aproape opt miliarde pentru evenimente sustinute de municipalitate in 2011

Incepand de la serbarile zapezii, la festivaluri, concursuri, proiecte, Zilele Bistritei, s.a, Primaria Bistrita a hotarat ca din bugetul propriu sa aloce 783.850 pentru aceste evenimente.

10 Februarie 2011 - Gloria - Bunyodkor 0-0 (amical)

Gloria Bistrita a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat miercuri, in Antalya, cu campioana Uzbekistanului, FC Bunyodkor, informeaza www.acfgloria.ro.

10 Februarie 2011 - Maidanezii, spaima credinciosilor

Tot mai multi bistriteni semnaleaza pericolul care creste odata cu numarul cainilor vagabonzi.

10 Februarie 2011 - APIA elibereaza adeverinte pentru platile a trei masuri de sprijin

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a anuntat ca elibereaza adeverinte pentru beneficiarii platilor aferente Masurilor 211, 212 si 214 care doresc sa acceseze credite pentru