Înapoi la listarea arhivei

16 Mai 2011 - Liga I: Gloria Bistrita - "U" Craiova. Oltenii isi joaca ultima carte in lupta pentru evitarea retrogradarii

Universitatea Craiova este obligata sa castige azi, de la ora 18.00, in deplasare, cu Gloria Bistrita, pentru a ramane in cursa pentru mentinerea in Liga I. Daca nu reusesc sa castige azi, oltenii

16 Mai 2011 - ELBA licteaza joi nocturna si autocarele Gloriei Bistrita

Societatea Comerciala Elba SA din Timisoara, cei au realizat instalatia de nocturna a stadionului din Parcul Municipal, va scoate joi 19 mai la licitatie bunurile sechestrate.

16 Mai 2011 - S-a rasturnat cu ATV-ul si a fugit de la locul accidentului

Gheorghe I. de 22 de ani din Telciu conducea un ATV neinregistrat si din cauza neatentiei a lovit o bordura si s-a rasturnat.

16 Mai 2011 - Aproape 500 de caini inscrisi la concursul de frumusete

Cei mai frumosi caini din tara, dar si din strainatate se vor intrece din nou la Bistrita! Acest lucru se va intampla in acest sfarsit de saptamana cand va avea loc o expozitie de caini din toate

16 Mai 2011 - Se cauta sange A II pozitiv

Centrul de Transfuzie Sanguina Bistrita anunta ca stocul de sange grupa A II pozitiv a fost epuziat si este nevoie urgenta de sange din aceasta grupa pentru un pacient.

16 Mai 2011 - Arde o sura in Taure

Noapte plina pentru pompierii bistrteni. Acestia au fost solicitati sa intervina la stingerea unui incendiu, de aceasta data in localitatea Taure.

16 Mai 2011 - Incendiu in Dealul Stefanitei la depozit de deseuri lemnoase

Pompierii din Romuli si un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita au plecat de urgenta spre Dealul Stefanitei unde un depozit de deseuri lemnoase a fost cuprins de flacari.

16 Mai 2011 - Caravana filmelor 3D ajunge maine la Bistrita

Orasul nostru este cuprins anul acesta in turneul pe care Caravana Filmelor 3D il face in tara.

16 Mai 2011 - Oboseala a facut noi victime la Colibita

Noaptea trecuta si-a gasit sfarsitul un barbat de 35 de ani din Tiha Bargaului, dupa ce s-a rasturnat cu remorca cu lemne pe care o conducea, pe drumul care duce la zona lacului de acumulare Colibita.

16 Mai 2011 - Concursul "Sigismund Toduta" si-a desemnat azi castigatorii

A XXVIII-a editie a Concursul National de Muzica Romaneasca "Sigismund Toduta" s-a desfasurat ieri la Bistrita.

16 Mai 2011 - Anul acesta, de la Beclean la Baile Figa se merge cu trasura

Iubesti natura si te-ai saturat de mers cu masina?! Herghelia de la Beclean iti pune la dispozitie un "taxi cu doi cai frumosi" ce te vor duce din orasul de pe Somes la Baile Figa.