Înapoi la listarea arhivei

27 Mai 2011 - Florin Gaurean va pleca din primarie incepand cu 1 iunie

In cadrul sedintei de Consiliu Local de ieri Florin Gaurean a fost schimbat din functia de viceprimar. In locul lui a fost ales, asa cum a dorit conducerea PNL BN, Andrei Rusu.

27 Mai 2011 - Cei mai buni dansatori din tara se intrec in acest weekend, la Bistrita

Cei care iubesc dansul sunt invitati astazi, maine si poimaine la Sala Polivalenta unde va avea loc cea de-a XXXV-a editie a Campionatului National de Dans Sportiv.

27 Mai 2011 - Clubul Gloria isi primeste banii indiferent de datorii si performanta

Pe repede inainte consilierii locali si-au dat ieri acordul pentru ca cele doua milioane de lei promise inca din ianuarie sa ajunga la Clubul Gloria desi acesta nu a terminat campionatul pe locul 12

27 Mai 2011 - Politistii: Atentie soferi - doua zile suntem cu ochii pe voi!

Politistii de la rutiera sunt zilnic in actiune pe strazile din oras, urmarind buna desfasurare a circulatiei si fluidizarea traficului.

27 Mai 2011 - Peste 200 tineri voluntari pentru bunici solitari

La inceputul lunii mai, in 13 unitati scolare au fost amplasate urne in care scolarii interesati de voluntariat puteau sa-si depuna "candidatura".

27 Mai 2011 - Recital instrumental la Sinagoga Bistrita

Luni 30 mai 2011, ora 19:00, Sinagoga Bistrita isi asteapta din nou iubitorii de act cultural rafinat, intr-un nou eveniment organizat la Bistrita.

27 Mai 2011 - Gloria va primi finantarea de la Primaria Bistrita chiar daca nu a terminat campionatul pe locul 12

Primaria Bistrita va finanta clubul de fotbal Gloria Bistrita cu suma de 2 milioane de lei. Banii sunt pentru sustinerea si incurajarea activitatilor sportive.

27 Mai 2011 - Romenergo investeste 3,8 milioane euro in trei minihidrocentrale pe raul Zagra

Grupul "Romenergo" - care include si o firma specializata in productia de energie - va derula investitii de peste 80 de milioane de euro in urmatorii ani, a declarat Dragos Bilteanu, directorul

27 Mai 2011 - Peste 600 bistriteni au spus NU etnobotanicelor

Primele rezultate ale campaniei initiate de Partidul Conservator, "Stop etnobotanicelor!

27 Mai 2011 - Alexandru Pugna, Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu, cetateni de onoare ai comunei Salciua

Comuna Salciua din judetul Alba a fost gazda celei de-a treia editii a colocviului "Artistul intre traditie si actualitate", manifestare culturala organizata in parteneriat cu Consiliul Judetean Alba