Înapoi la listarea arhivei

21 Iunie 2012 - Inlocuiri in noul Consiliu Local Sangeorz-Bai inainte de investitura

Cele 17 mandate din noul Consiliu Local al orasului-statiune au suferit doua modificari fata de formula initiala adoptata dupa alegerile locale din 10 iunie.

21 Iunie 2012 - Fostul primar al Nasaudului a renuntat la mandatul de consilier local

Din noul Consiliu Local al orasului Nasaud, for care isi va intra in atributii oficiale sambata, 23 iunie, nu va face parte inginerul Dumitru Muresan, fostul edil-sef al urbei.

21 Iunie 2012 - A ajuns la spital cu insolatie

Dornica sa se bronzeze cat mai repede, o tanara a stat la soare mai mult decat trebuia, fara sa tina cont ca acesta ardea puternic, astfel ca a ajuns la spital aproape lesinata, dupa ce a facut

21 Iunie 2012 - A lesinat in cimitir

O femeie in varsta de 69 de ani din Ciresoaia, comuna Branistea, care miercuri dupa-amiaza s-a dus sa aprinda cateva lumanari pentru rudele trecute in nefiinta, a avut nevoie de ajutorul medicilor,

21 Iunie 2012 - Voiaj intrerupt de o hemoragie nazala

Un barbat care se afla intr-un mijloc de transport in comun a fost nevoit sa-si intrerupa calatoria si sa faca o oprire la Camera de Primire Urgente a Spitalului Orasenesc Beclean.

21 Iunie 2012 - Nereguli privind siguranta lucratorilor in constructii

Inspectoratul Teritorial de Munca Bistrita-Nasaud a desfasurat, in perioada 5 - 15 iunie, o campanie de verificare privind cerintele minime de securitate si sanatate la utilizarea de catre muncitorii

21 Iunie 2012 - Retinuti pentru contrabanda cu tigari

Dupa ce politistii bistriteni au gasit in interiorul unei masini, in localitatea Sieu Magherus, 600 de pachete de tigari si au defasurat 6 perchezitii domiciliare, doi suspecti au fost retinuti.

21 Iunie 2012 - Cea mai lunga zi din an

Joi, la ora 2 si 8 minute, a avut loc Solstitiul de vara, care marcheza inceputul verii astronomice in emisfera nordica.

21 Iunie 2012 - Canicula face victime

Canicula a inceput sa faca victime la Bistrita. Patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in ultimele doua zile din cauza caldurii excesive.

21 Iunie 2012 - Cati bani cheltuie CJAS cu tratamentul diabeticilor?

Peste 10.000 de persoane din judetul nostru sufera de diabet, conform datelor postate pe site-ul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Bistrita-Nasaud.