Înapoi la listarea arhivei

28 Iulie 2012 - Cartea si natiunea, in conferinta lui Silviu Bors

Bibliotecarii din judetul nostru au putut audia vineri, la Galeria "Arcade-24", conferinta cu tema "Carte si natiune - o biblioteca nationala a romanilor ardeleni", sustinuta de lect. univ. dr.

28 Iulie 2012 - Doina Pana, la vot in Vancouver

Presedintele Organizatiei Judetene a Femeilor Social-Democrate, prof. Doina Pana, va supraveghea votul diasporei din Vancouver, Canada.

28 Iulie 2012 - Managementul judetului scos la concurs! Inca nimeni nu e interesat de acest post

Nici un dosar nu a fost depus, pana in prezent, la sediul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud pentru fotoliul de manager al judetului, desi acest lucru se poate face de aproape o saptamana. Cei care

28 Iulie 2012 - "Perversa" de la Bistrita * Nicolae Manea si-a lovit un jucator in timpul unui antrenament

Nae Manea l-a lovit pe Filip Lazareanu dupa un conflict spontan izbucnit la antrenament. Anterior, portarul l-a bruscat pe tehnician, iritat ca l-a injurat.

28 Iulie 2012 - Loredana si Incognito au incins pietonalul

Cheful si voia buna s-au mutat din nou in aceasta seara pe pietonal, la concertul organizat de USL, invitata speciala a serii fiind Loredana.

28 Iulie 2012 - Pacienti transportati la dializa, victime intr-un accident rutier pe Dealul Herinei

O masina a firmei catre care s-a externalizat transportul pacientilor la dializa s-a rasturnat vineri dupa-amiaza pe DN 15 A, pe Dealul Herinei, fiind anuntate 5 victime incarcerate prin 112.

28 Iulie 2012 - Politistii, de veghe la referendum

Oamenii legii anunta ca vor fi cu ochii-n patru in ziua referendumului pentru a combate turismul electoral si eventualele incidente.

28 Iulie 2012 - Furat in timp ce dormea

Un tanar de 23 de ani din Bistrita a fost furat in timp ce dormea in cabina autoutilitarei pe care o conducea.