Înapoi la listarea arhivei

07 Septembrie 2012 - Poetul Ioan Es. Pop va fi premiat la Runcu Salvei

Asociatia Culturala Eikon, Primaria comunei Runcu Salvei si SC Miron Construct SRL Beclean anunta acordarea Premiului "Spirit, Traditie, Cultura" pentru promovarea satului romanesc poetului Ioan Es.

07 Septembrie 2012 - Documentele Rosu Tour erau in regula. Soferul, singurul bistritean

Potrivit comisarului sef Liviu Olariu, ancheta continua in cazul accidentului din Franta in care a fost implicat un autocar al firmei bistritene Rosu Tour.

07 Septembrie 2012 - Mii de pelerini sunt asteptati maine sa celebreze hramul manastirii de la Piatra Fantanele

Dupa randuiala Bisericii Ortodoxe, calendarul bisericesc incepe si se termina cu sarbatori inchinate Maicii Domnului. Biserica manastirii de la Piatra Fantanele, datand din anul 1928, asezata

07 Septembrie 2012 - Razii in Sarata si Viisoara

Miercuri, intre orele 06.00 - 09.00, politistii au organizat o actiune in sistem integrat in Viisoara si Sarata, gasind mai multe persoane certate cu legea.

07 Septembrie 2012 - CJ cumpara utilaje pentru depozitul de deseuri de la Tarpiu

Consiliul Judetean cauta o firma de la care sa cumpere mai multe utilaje si echipamente pentru proiectul de management al deseurilor.

07 Septembrie 2012 - Reabilitare de 1,5 milioane de euro la Colibita

Evenimentele culturale sau sportive care au avut in centru Colibita, nu au facut altceva decat sa mearga mana in mana cu planurile de reabilitare si modernizare ale autoritatilor locale. Viceprimarul

07 Septembrie 2012 - Rata somajului, tot mai mare in judetul nostru

Conform ANOFM, in luna august, rata somajului a crescut simtitor in judetul nostru, situatia nefiind tocmai roz.

07 Septembrie 2012 - Razvan Martin a decis. Vrea banii

Pus sa aleaga intre un apartament cu trei camere si suma de 100.000 de lei, Razvan Martin a decis ca vrea banii in final.