Înapoi la listarea arhivei

18 Aprilie 2013 - O fetita a fost ucisa de un elev de clasa a XII-a care conducea o masina

O fetita de opt ani din Sangeorz-Bai, judetul Bistrita-Nasaud, a murit, azi, dupa ce a fost lovita de o masina condusa de un tanar in varsta de 19 ani, elev in clasa a XII-a.

18 Aprilie 2013 - Medic de la ambulanta ranit intr-un accident rutier in timp ce mergea spre munca | FOTO

Un barbat de 36 de ani din Nasaud, medic angajat la Serviciul Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud a fost implicat ieri intr-un grav accident de circulatie pe DN 17 C care leaga Bistrita de Nasaud.

18 Aprilie 2013 - CN Tenis de masa la juniori debuteaza astazi. Bistritenii, favoriti la castigarea titlurilor

Campionatul National ROMSTAL Individual Juniori I 2013 se va derula in acest sfarsit de saptamana, la Arad. Potrivit federatiei de specialitete, la startul competitiei erau inscrisi 52 de juniori si

18 Aprilie 2013 - Editia a 50-a a Turlui ciclistic al Romaniei va include si Bistrita

Editia cu numarul 50 a Turului ciclist al Romaniei se va desfasura in perioada 30 iunie - 6 iulie fiind decalata cu o luna, scrie evz.ro.

18 Aprilie 2013 - Muzeele bistritene proaspat renovate inca isi asteapta ghizii

Muzeul "Cuibul Visurilor" din Maieru, muzeul literar si memorial "Teodor Tanco" din Monor si casa memoriala "George Cosbuc" din Cosbuc au fost renovate anul precedent, in lucru aflandu-se momentan

18 Aprilie 2013 - Social-democratii bistriteni se pregatesc de Congres. Miza e doar in esalonul doi

PSD Bistrita-Nasaud va avea 73 delegati la Congresul national al formatiunii, care va avea loc in acest sfarsit de saptamana.

18 Aprilie 2013 - Accident rutier cu 3 victime pe Dealul Dumitrei

In aceasta seara, pe DN 17C, pe Dealul Dumitrei, a avut loc un accident rutier, in care au fost implicate doua autoturisme.

18 Aprilie 2013 - Juniorul nasaudean Raul Brezoi, campion national la karate pentru al doilea an consecutiv

La sfarsitul saptamanii trecute, municipiul Galati a fost gazda celei de-a 22-a editii a finalei Campionatului National de Karate Traditional, competitie unde Clubul Sportiv Shotokan Dojo Nasaud a