Înapoi la listarea arhivei

10 Iunie 2013 - Bistriteanul Augustin Zegrean isi depune candidatura pentru un nou mandat ca presedinte al CCR

Intrebat daca va candida pentru un nou mandat la functia de presedinte al CCR, Augustin Zegrean a raspuns afirmativ.

10 Iunie 2013 - Sarbatoarea fotbalului la Prundu Bargaului

Duminica 16 iunie, pe baza sportiva Bargau Arena din Prundu Bargaului se vor desfasura diverse activitati sportive in cadrul "Sarbatorii fotbalului bargauan".

10 Iunie 2013 - Maieru: Eleva de 8 ani, lovita grav de o camioneta

Clipe de groaza pentru o familie din comuna Maieru, dupa ce fetita acesteia a fost lovita astazi de o masina pe strada Garii din localitatei. Necazul s-a intamplat in jurul orei 12.00, atunci cand

10 Iunie 2013 - Bistrita-Nasaud, sub cod galben de ploi torentiale

Sunt asteptate ploi torentiale in aceasta dupa-masa in mai mult de jumatate din tara.

10 Iunie 2013 - "Locul Nostalgiei", la Bistrita

Artistul Ionel Tanase va deschide o noua expozitie de sculptura/desen, intitulata "Locul Nostalgiei", al carei vernisaj va avea loc joi 13 iunie 2013, ora 19,00, la Galeria Arcade 24 Bistrita,

10 Iunie 2013 - Prima zi de Bacalaureat, primele emotii

Luni a inceput examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana - proba A.

10 Iunie 2013 - Furtuni de Cod Galben, pana miercuri

Norii vor duce lupte timp de aproximativ doua zile deasupra judetului nostru. De luni dupa-amiaza, pana miercuri dimineata, Bistrita-Nasaud intra sub atentionarea meteorologica Cod Galben.

10 Iunie 2013 - 300 de bistriteni au semnat petitia "Aducem Basarabia Acasa"

Platforma Civica Actiunea 2012 desfasoara, la nivel national, actiunea de strangere de semnaturi Aducem Basarabia Acasa, pentru sprijinirea unei initiative legislative care sa faca din Republica

10 Iunie 2013 - Se intorc ploile!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare de cod galben de ploi torentiale, caderi de grindina si descarcari electrice, valabila din aceasta dupa-masa si pana maine pentru mai

10 Iunie 2013 - Bistriteanul Horatiu Pasca, antrenor principal la "U" Jolidon Cluj

Incepand din aceasta vara, "U" Jolidon va avea un nou antrenor. Sambata, directorul sportiv al formatiei clujene, Cosmin Salajan, a declarat ca noul antrenor al echipei este Horatiu Pasca.

10 Iunie 2013 - Radu Moldovan, prieten al handbalului! A primit o distinctie din partea vicecampioanelor nationale!

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, a primit o distinctie de onoare din partea Vicecampioanei Romaniei la handbal, echipa junioare 1 de la LPS Bistrita.

10 Iunie 2013 - Doi barbati si o femeie insarcinata au fost batuti cu rangile si parii, pe Telcisor!

Clipe de cosmar pentru membrii unei familii din comuna Telciu, dupa ce acestia au fost batuti cu bestialitate, in aceasta dupa-amiaza, de mai multi indivizi din satul Mocod.

10 Iunie 2013 - Trupa bistriteana de majorete "Cheers" si-a facut "botezul" national la Brasov

Brasovul a gazduit la Arena Liceului cu Program Sportiv "Ion Tiriac", a sasea editie a Campionatului National de Majorete.