Înapoi la listarea arhivei

04 Septembrie 2013 - Gimnastii bistriteni tintesc podiumul la Campionatul National!

Gimnastii de la CSM Bistrita si-au propus drept obiectiv o medalie, la Campionatul National al Echipelor Reprezentative de Cluburi, care va avea loc, in acest sfarsit de saptamana, la Bucuresti.

04 Septembrie 2013 - Hunor Szocs de la CSM Bistrita, la Jocurile Francofoniei de la Nisa

La finele saptamanii, la Nisa, in Franta, va debuta cea de-a VII-a editie a Jocurilor Francofoniei, la care vor participa 55 de tari si nu mai putin de 3.000 de concurenti, atat in domeniul sportiv,

04 Septembrie 2013 - Povestea continua - Palatul Copiilor Bistrita demareaza un nou proiect Comenius multilateral

Proiectul "Combining Europe with a Cultural Rope: let us make a musical" (EU-ROPE) - "Unim Europa printr-un fir muzical", este un parteneriat intre 6 tari europene: Germania, Spania, Turcia, Polonia,

04 Septembrie 2013 - Consilierii, prea obositi cu centura ca sa-si mai bata capul si cu handbalul! Echipa risca desfiintarea!

CSM Bistrita ar putea retrage echipa feminina din campionatul Ligii a doua daca nici in urmatoarea sedinta de Consiliu Local nu se va vota pentru finantarea echipei.

04 Septembrie 2013 - Lucian Cotfas, membru de onoare al CSM Bistrita! A inventat un concurs de sanie in plina vara!

Cupa Sperantelor la sanie starturi este o competitie care s-a nascut la initiativa antrenorului bistritean Lucian Cotfas.

04 Septembrie 2013 - Primarul Mircea Romocea: "Sprijinim revigorarea activitatii spitalului din Nasaud. Valea Somesului are mare nevoie de aceasta unitate"

Modernizarea cladirii si a dotarilor, alaturi de aducerea de noi medici specialisti pentru Spitalul Orasenesc "Dr. George Trifon" din Nasaud este un obiectiv aflat in plina derulare pentru conducerea