Înapoi la listarea arhivei

23 Ianuarie 2014 - Ancheta la o scoala dupa ce un elev a reclamat ca a fost batut de doi colegi

Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud a inceput o ancheta dupa ce un elev de la Scoala Gimnaziala din comuna Zagra a depus o plangere acuzand doi colegi ca l-au batut, miercuri, in clasa,

23 Ianuarie 2014 - Seful PNL Bistrita: Voi vota pentru demiterea ministrului Stroe

Seful liberalilor din Bistrita-Nasaud, deputatul Stelian Dolha, a declarat, joi, ca, la Delegatia Permanenta a PNL, va vota "pentru" demiterea ministrului Radu Stroe, conform Mediafax.

23 Ianuarie 2014 - Senatorul PNL Dorin Dobra ii scrie ministrului Sanatatii

Scrisoare deschisa catre MINISTRUL SANATAEsII

23 Ianuarie 2014 - Primaria Bistrita vrea sa reconstruiasca Poarta Lemnelor

Una dintre cele mai importante cai de acces in oras ar putea fi reconstruita daca municipalitatea va face rost e banii necesari pentru un proiect de reabilitare a Centrului Istoric si a unor

23 Ianuarie 2014 - Primarul Cretu: Sase banci au fost interesate sa ne ofere imprumutul de 40 de milioane de lei

Primaria Bistrita a cautat o banca dispusa sa dea un credit de 40 de milioane de lei, bani pe care autoritatile locale ar urma sa ii restituie in urmatorii 20 de ani.

23 Ianuarie 2014 - Duminica, de Ziua Unirii, se incinge Hora Somesana la Parva

Parva sarbatoreste 25 de ani de la Revolta Parvenilor impotriva sistemului comunist, duminica, 26 ianuarie, printr-un program special, ziua urmand sa se incheie cu o hora romanesca.

23 Ianuarie 2014 - VEZI cine sunt corbii care roiesc pe langa coliva Gloriei

Gloria Bistrita nu poate sa moara inainte de a-si plati datoriile. Daca tranzactia cu vanzarea stadionului catre primarie s-ar incheia, clubul ar primi o gura de oxigen si toata lumea ar fi fericita.

23 Ianuarie 2014 - Vesti proaste pentru proprietarii de vile din Colibita: S-a cerut aviz de mediu pentru mult contestata hidrocentrala

In luna octombrie a anului trecut, intre primarul de la Bistrita Bargaului, Vasile Laba, si proprietarii de vile si pensiuni din Colibita a izbucnit un conflict pentru ca primarul sustinea amenajarea

23 Ianuarie 2014 - Primarul Cretu: Stadionul are doi stapani si nu il putem cumpara

Negocierile pentru cumpararea stadionului clubului de fotbal Gloria s-au blocat din cauza unor probleme legate de actele de proprietate.

23 Ianuarie 2014 - Tatal i-a dat masina, fiul a facut rost de dosar penal pentru amandoi

Un tanar din Dobric, in varsta de 18 ani, a fost prins conducand autoutilitara familie prin sat, marti seara, desi nu are carnet.

23 Ianuarie 2014 - AFLA daca strada pe care locuiesti va fi asfaltata in acest an

Cu aproape 8 milioane de lei Primaria Bistrita vrea sa asfalteze si sa modernizeze mai multe strazi in municipiu. Autoritatile locale au ales cateva strazi pe care in prezent nu exista asfalt.