Înapoi la listarea arhivei

08 Septembrie 2019 - VIDEO: In vestiar cu idolul lor! Copiii de la Transilvania Bistrita, la taclale cu Lucian Sanmartean!

Cupa Lucian Sanmartean s-a incheiat astazi, dupa doua zile de meciuri pe doua baze sportive din Bistrita. S-a jucat la 3 categorii de varsta si s-au disputat meciuri foarte interesante.

08 Septembrie 2019 - Fotbal, Liga a treia: Vezi rezumatul meciului Gloria - Zalau, rezultatele si clasamentul!

Gloria a jucat sambata in etapa a treia din Liga a 3-a si a obtinut primele 3 puncte dupa victoria cu SCM zalau, 1-0.

08 Septembrie 2019 - CONCURS: Ana Events & Bistriteanul.ro va ofera 10 abonamente la Seara filmului Romanesc!

Documentare extraordinare, comedii spumoase sau filme romanesti de referinta vor putea fi vizionate saptamana viitoare, in curtea Muzeului Judetean din Bistrita! Ana Events & Bistriteanul.ro va ofera

08 Septembrie 2019 - DE CITIT: aceste lucruri care nu se vor schimba niciodata

Doua femei - ale caror drumuri, fara interventia sortii, nu s-ar fi intersectat niciodata - au destinele strans legate pana la capat, in viata si in moarte.

08 Septembrie 2019 - Vicele Niculae spune ca era nevoie de asfaltarea de pe Republicii! Are si foto cu dovada

Bulevardul Republicii a fost prins in programul de asfaltare demarat in acest an de municipalitate. Multe voci au sustinut insa ca aceste lucrari nu erau prioritare. Vicele Niculae spune ca era

08 Septembrie 2019 - FOTO: Un italian beat la volan a daramat un stalp de curent, in Bistrita

Un accident rutier a avut loc in urma cu putin timp pe o strada intens circulata din Bistrita. Un italian s-a oprit cu masina intr-un stalp de electricitate. Soferul era baut.