Înapoi la listarea arhivei

20 Septembrie 2019 - Catedrala, Vioara lui Enescu, din nou la Bistrita!

Sarbatoare, pentru melomanii din Bistrita! Turneul Vioara lui Enescu va trece si prin orasul nostru. Intr-o versiune moderna, Gabriel Croitoru reia misiunea pe care si-a asumat-o Enescu atunci cand

20 Septembrie 2019 - Un profesor acuza: "Este inadmisibil! Sistemul este subfinantat cronic!"

"In timp ce premierul Viorica Dancila merge la shopping, in America, tara ramane neguvernata", a comentat azi deputatul USR Bistrita-Nasaud, Cristina Iurisniti.

20 Septembrie 2019 - Ionut Simionca: PSD - pentru protejatii partidului muma, pentru romanii cinstiti ciuma!

Deputatul bistritean PMP Ionut Simionca a criticat balbaielile ministrului de Finante, care a depus la Parlament un proiect de lege prin care cerea pedeapsa cu inchisoarea pentru cei ce nu sunt la zi

20 Septembrie 2019 - Sintetic, Liga a treia: RarE(s)MI Corporation! Lider solitar, lupta stransa pentru podium!

Doar o singura echipa continua cu maxim de puncte dupa etapa a patra din Liga a treia a Campionatului municipal de minifotbal.

20 Septembrie 2019 - Sintetic, Liga a doua: Un trio formidabil! Mario Automobile, Dumitra si Pink Boys G continua fara greseala!

Au ramas doar trei echipe cu maxim.de puncte dupa inca o etapa, cea de a patra din Liga a II a a Campionatului municipal de minifotbal.

20 Septembrie 2019 - Foame de puncte! Fotbal acasa, handbal in deplasare!

Echipele bistritene de handbal si de fotbal sunt in goana dupa puncte, in urma startului greoi pe care l-au avut in aceasta toamna.

20 Septembrie 2019 - Sintetic, Liga I: A inceput nebunia! FC Stone Team invinge campioana, Juventus Comelf tine in sah vicecampioana!

Prima etapa a Ligii intai din Campionatul municipal de minifotbal a umplut tribunele de la Baza Raoul, cei prezenti la sintetic avand parte de spectacol total.

20 Septembrie 2019 - VIDEO: 7.000 de euro - pentru elevii, profesorii si mestesugarii din Bistrita

7.000 de euro au fost investiti in Bistrita, intr-un proiect extraordinar de generos pentru multi tineri, profesori, elevi, muzicieni, pictori sau asociatii.

20 Septembrie 2019 - FOTO/VIDEO: Confort pentru muncitorii Aquabis. Trei autoutilitare de lux vor reinnoi parcul auto

Aquabis, principalul furnizor de apa din judet, va achizitiona trei autoutilitare noi, pentru buna desfasurare a activitatii. Toate bune si frumoase, doar ca... masinile vor fi adevarati bolizi cu

20 Septembrie 2019 - O locatie din judet, in TOP 3 destinatii de excelenta din Romania

S-au ambitionat, au investit si au demonstrat ca se poate! Iar la 10 ani de turism, au primit cel mai frumos cadou. Baile Figa se afla in TOP 3 destinatii de excelenta din Romania.

20 Septembrie 2019 - AZI este ziua de reduceri la abonamentele de la Casa EMA

AZI poti sa te bucuri de pachetele de relaxare si sport de la Casa EMA la pret redus! Asa ca profita si hai la centrul SPA din parc sau intra pe site si ia direct de acolo abonamentul de piscina.