Înapoi la listarea arhivei

24 Septembrie 2019 - Cinci persoane amendate, intr-o saptamana, pentru ca inhalau prenadez! Fenomenul tot nu se stopeaza!

Imagini cu adulti sau chiar copii care inhaleaza din pungi cu prenadez impanzesc, zilnic, mediul online. Politistii locali au amendat, intr-o saptamana, cinci persoane depistate facand acest lucru.

24 Septembrie 2019 - Se fac angajari la MetGlass, Leoni, Casa Ema, Aquabis, Central Motors si Transmixt!

Bistriteanul.ro a pregatit angajatorilor o oferta speciala dedicata anunturilor de acest tip. Cere oferta printr-un mail pe adresa publicitate@bistriteanul.ro sau la tel. 0728.237.215.

24 Septembrie 2019 - Probe de aptitudini, in 25 septembrie, la Scoala Populara de Arte!

Tinerii si copiii din Bistrita care vor sa-si cultive talentele sau sa faca performanta in arte sunt invitati maine, la Scoala Populara de Arte. Aici au loc probele de aptitudini inainte de inceperea

24 Septembrie 2019 - Ioan Turc: Administratia PSD a transformat Parcul Industrial in pista de carturi!

Liderul PNL BN a explicat in emisiunea LIVE Bistriteanul.ro ca ideea unui Parc Industrial ii apartine. Daca ar fi fost facut asa cum il propusese el inca din 2006, Bistrita ar fi "batut" Oradea.

24 Septembrie 2019 - FOTO/VIDEO - O comunitate din Bistrita-Nasaud este terorizata de ursi de mai bine de o luna

Localnicii din satul Cusma, comuna Livezile, sunt terorizati de ursi de mai bine de o luna. Salbaticiunile le-au mancat animalele, le-au distrus culturile si ii "intampina" chiar pe ulitele satului