Înapoi la listarea arhivei

01 Noiembrie 2019 - VIDEO: Internet gratuit pe toate satele...!

Cea mai mare comuna de pe Valea Tiblesului - care numara 4300 de locuitori - mai bifeaza o realizare! Oamenii se vor putea bucura in curand de internet gratuit: "Orice banut intrat in comuna este

01 Noiembrie 2019 - VIDEO: Fosta casa a fratelui lui Eminescu, transformata in loc de cercetare si colectie culturala

Consilierii judeteni au aprobat ieri reabilitarea si modernizarea unui imobil de pe Bulevardul Independentei. Fosta casa a fratelui lui Eminescu va deveni un loc de cercetare si colectie culturala.

01 Noiembrie 2019 - Taekwondo: Musteata, bronz la Belgrad! Alti 3 sportivi de la Ilyo Bistrita, aproape de podium!

Capitala Serbiei, Belgrad, a gazduit cea de a 18-a editie a competitiei "Galeb Belgrade Trophy", competitie clasificata G1, la care au participat peste 1.000 de sportivi.

01 Noiembrie 2019 - Astazi este prima zi a promotiei Abonamentul Dovlecel, la Casa EMA!

Pentru toti iubitorii de inot, Casa EMA a pregatit o surpriza la inceput de noiembrie: Abonamentul Dovlecel! Profitati acum de cea mai tare oferta:

01 Noiembrie 2019 - Seful Finantelor bistritene: Incasari RECORD in luna octombrie

In cadrul unei conferinte, Seful Administratiei Judetene a Finantelor Publice Cristian Parasca a declarat ca incasarile sunt in trend ascendent. Iar in luna octombrie s-a atins un record de incasari.

01 Noiembrie 2019 - Mai multa putere pentru politisti din 2020! VEZI ce vor putea face in plus:

Dupa indelungi consultari si demersuri institutionale sustinute, de la finalul lunii ianuarie 2020, politistii vor avea si mai multa putere. Legea privind intarirea autoritatii politistilor a fost