Înapoi la listarea arhivei

16 Decembrie 2020 - CS ILYO, la Campionatele Europene de Taekwondo din Sarajevo. CE rezultate au obtinut sportivii bistriteni:

Saptamana trecuta in Sarajevo (Bosnia Hertegovina) au avut loc Campionatele Europene de Taekwondo. 4 sportivi ai clubului ILYO din Bistrita au facut parte din lotul Romaniei. CE rezultate au obtinut

16 Decembrie 2020 - "Portile Transilvaniei" - O noua ruta cultural-turistica ce promoveaza orasele Bistrita, Sibiu si Brasov

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri recunoaste o noua ruta cultural-turistica ce vine sa promoveze trei destinatii turistice si imprejurimile lor: Bistrita, Sibiu si Bistrita.

16 Decembrie 2020 - Se muta banii de la o scoala la alta! CNLR- marele perdant!

Consilierii locali se intrunesc maine in sedinta ordinara. In cadrul rectificarii bugetare, se muta banii de la o scoala la alta. Marele perdant e tocmai CNLR. Iar cei mai multi bani ajung la LPS.

16 Decembrie 2020 - Accident de munca la strandul Codrisor!

Un echipaj cu medic al SAJ BN a fost solicitat de urgenta la strandul Codrisor. A avut loc un accident de munca, in timpul unor lucrari.

16 Decembrie 2020 - Aquabis: Strazi din Nasaud si Salva, fara apa potabila pentru cateva ore

O defectiune s-a produs in aceasta dimineata, pe o strada din Nasaud, anunta Aquabis. Probleme si in Salva, pentru cateva ore:

16 Decembrie 2020 - Taekwondo: Patru bistriteni in lotul Romaniei la doua competitii europene!

Patru bistriteni de la clubul Ilyo au facut parte din lotul Romaniei care a participat recent la Campionatul European pe Categorii Olimpice pentru Seniori sEi Campionatul European de CadetEi.

16 Decembrie 2020 - Zina Ilovan a trecut poarta vesniciei. Aquabis transmite condoleante familiei indoliate

aEuro Ne exprimam regretul si suntem alaturi de familia indoliata a fostei noastre colege ZINA ILOVAN, in aceste momente de grea incercare pricinuite de trecerea la cele vesnice a acesteia.

16 Decembrie 2020 - Aquabis: Strazi din Nasaud si Salva, fara apa potabila pentru cateva ore. Probleme in Sangeorz Bai, pana maine

O defectiune s-a produs in aceasta dimineata, pe o strada din Nasaud, anunta Aquabis. Probleme si in Salva, pentru cateva ore:

16 Decembrie 2020 - Noua localitati in scenariul rosu de restrictii! Bistrita-4,27, fara focare!

Fara a lua in calcul focarele, in Bistrita, rata de incidenta a cazurilor de coronavirus este de 4,27/1000 de locuitori, la Beclean - 2,53, iar la Matei 1,6.

16 Decembrie 2020 - 49 de persoane confirmate in ultimele 24 de ore cu noul coronavirus

Pana astazi, 16 decembrie, pe teritoriul judetului nostru, au fost confirmate 6722 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19). Fata de marti, sunt 49 de cazuri suplimentare.

16 Decembrie 2020 - Ruta Cultural Turistica "Portile Transilvaniei" beneficiaza de recunoasterea Ministerului Economiei

Sintagma "Portile Transilvaniei" nu este intamplatoare, caci ea corespunde unor realitati istorice. Cele trei orase, inca din Evul Mediu, s-au bucurat de avantajele economico-sociale oferite de

16 Decembrie 2020 - CONCERT extraordinar de iarna, maine, la Bistrita!

Sunteti cu totii invitati la un concert extraordinar de iarna, joi, 17 d

16 Decembrie 2020 - Primaria Bistrita datoare "vanduta" comunei Sieu Magherus. Maine scoate din buzunar o mica parte din datorie:

Primaria Bistrita a incasat ilegal taxele platite de Teraplast pentru terenul de la Sieu Magherus. Primaria comunei s-a judecat cinci ani cu administratia municipiului, castigand, intr-un final,

16 Decembrie 2020 - FOTO: Pierderi devastatoare, pentru biodiversitatea din Bistrita...!

Un semnal de alarma vine din partea unor iubitori ai mediului inconjurator: suntem avertizati ca asemenea actiuni necugetate vor avea efecte

16 Decembrie 2020 - Sapte decese asociate pandemiei, raportate pentru perioada 11-14 decembrie

Autoritatile judetene au raportat alte 7 decese in judetul Bistrita-Nasaud, in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, estevorba despre 4 femei si 3 barbati, care aveau si alte comorbiditati.

16 Decembrie 2020 - De astazi, masuri suplimentare in Cetate!

Masuri suplimentare in Cetate, adoptate de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, pentru combaterea raspandirii noului Coronavirus CoVid-19!

16 Decembrie 2020 - Meserii de viitor - 7 joburi de luat in considerare

Nu trebuie sa fii expert in resurse umane ca sa iti dai seama ca viitorul locurilor de munca se impleteste si mai mult cu automatizarea si digitalizarea.