Înapoi la listarea arhivei

14 Martie 2021 - De maine, comuna Cetate este in scenariul verde!

Comuna Cetate in scenariul verde!

14 Martie 2021 - TRAGEDIE: Copila de 9 ani moarta dupa un atac de panica! La autopsie a iesit pozitiva cu COVID!

Un caz socant a tulburat comunitatea din Tureac, si nu numai. O copila de 9 ani a murit, dupa un atac de panica. Din nefericire, la autopsie a aratat si faptul ca era infectata cu COVID.

14 Martie 2021 - VIDEO - Deputatul Suciu: Am facut proiect de lege pentru acordarea voucherelor de vacanta si la privat!

Voucherele de vacanta sunt un bonus dat angajatilor la Stat. Deputatul Daniel Suciu a anuntat ca a facut un proiect de lege prin care sa se poata acorda astfel de vouchere si celor de la privat.

14 Martie 2021 - VIDEO - Vicele Hangan: Din luna mai, ridicam masinile abandonate si cele parcate aiurea

Un proiect de lege da voie administratiilor locale sa ridice si chiar sa vanda autoturismele abandonate pe domeniul public, dupa sase luni de cand nu s-a mai interesat nimeni de ele. Conform

14 Martie 2021 - BN: 21 de cazuri noi, confirmate cu noul coronavirus! Vor fi testate mai multe clase de elevi!

Pana astazi, 14 martie, pe teritoriul judetului, au fost confirmate 9292 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19). Fata de sambata, sunt 21 de cazuri noi.

14 Martie 2021 - Atentionare meteo COD GALBEN!

Atentionare meteo COD GALBEN!

14 Martie 2021 - Petrecere la Colibita, oprita de politisti si jandarmi! Aproape 50 de persoane sanctionate

Politistii si jandarmii au oprit o petrecere. Aproape 50 de persoane care participau la un eveniment, la un local din Colibita, au fost sanctionati.