Înapoi la listarea arhivei

05 Septembrie 2021 - Presedintele Radu Moldovan: Cand Raed Arafat spune ca noul UPU SMURD este exact ceea ce au nevoie pacientii, bucuria ca ai facut ceea ce trebuia este dincolo de cuvinte!

Cand Raed Arafat, fondatorul SMURD in Romania, spune ca noul UPU SMURD este exact ceea ce au nevoie pacientii, bucuria ca ai facut ceea ce trebuia este dincolo de cuvinte.

05 Septembrie 2021 - 36 de cazuri noi la nivelul judetului!

La nivelul judetului Bistrita-Nasaud, au fost raportate urmatoarele date referitoare la situatia epidemiologica privind imbolnavirea cu CoVid-19:

05 Septembrie 2021 - Plt. maj. Alexandru Sucutardean - campion european la categoria Mens Physique Pro

La acest sfarsit de saptamana plt. maj. Alexandru Sucutardean a obtinut un onorabil loc I la categoria Mens Phisique Pro la concursul de culturism si fitness organizat de IBFF in Bosnia-Hertegovina.

05 Septembrie 2021 - Opinie, Adrian Linca: Luati-va gandul si aveti rabdare! Nu va fie frica, Gloria se ridica!

Daca va imaginati cumva ca echipele Gloriei vor face minuni la handbal si la fotbal in acest an, luati-va gandul! N-avem fete de podium, deocamdata, la niciunul dintre cele doua sporturi!

05 Septembrie 2021 - Pr. Vasile Beni: Ne dorim sa fim iertati, dar ne este greu sa iertam

Textul Evangheliei la duminica a unsprezecea dupa Rusalii: "Asemanatu-s-a imparatia cerurilor cu un imparat care a vrut sa se socoteasca cu slugile sale. Si incepand el sa faca socoteala, i s-a adus