Înapoi la listarea arhivei

10 Noiembrie 2021 - ROMBAT tureaza motoarele in campania de vaccinare

Alin Romulus Ioanes, CEO al Rombat Bistrita, ne-a marturisit ca s-a numarat printre primele persoane care au facut doza a treia de vaccin, dand crezare beneficiilor medicinei moderne si dorind sa fie

10 Noiembrie 2021 - Presedintele Radu Moldovan: Nu sunt foarte incantat de o guvernare alaturi de liberali! Cred ca de la PNL va fi noul prim-ministru!

Presedintele Consiliului Judetean si liderul social-democratilor din judet, Emil Radu Moldovan, a declarat ca nu este foarte incantat de intrarea la guvernare a PSD alaturi de liberali, insa decizia

10 Noiembrie 2021 - Rata de incidenta a scazut la 4,19 la mia de locuitori, in Bistrita! Situatia din fiecare localitate!

INCIDENEsA CAZURILOR DE COVID-19 PE UNITAEsI ADMINISTRATIV-TERITORIALE - 10.11.2021

10 Noiembrie 2021 - 64 de cazuri confirmate in Bistrita-Nasaud!

La nivelul judetului Bistrita-Nasaud, au fost raportate urmatoarele date referitoare la situatia epidemiologica privind imbolnavirea cu CoVid-19:

10 Noiembrie 2021 - Presedintele Radu Moldovan: Consiliul Judetean a depus 27 de proiecte pe programul "Anghel Saligny"

Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, a anuntat ca au fost depuse 27 de proiecte pe Programul National de Investitii "Anghel Saligny", cu o valoare de peste 580 de milioane lei,

10 Noiembrie 2021 - Lucrari de stabilizare si covoare asfaltice pe tronsoane de drum judetean intre Ilva Mica-Lesu si Bistrita-Jelna!

Lucrarile de refacere a unor covoare bituminoase, pe doua tronsoane de drum judetean, intens circulate, au fost receptionate astazi, in prezenta presedintelui Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan

10 Noiembrie 2021 - Adrian Crisan: "Cred ca ar fi fost multumit!" Azi se fac 11 ani de cand ne-a parasit Gheorghe Bozga

Adrian Crisan a fost invitat la SPB Live, ieri, pe instagram, si a vorbit despre performantele din ultima vreme ale sectiei bistritene de tenis de masa.

10 Noiembrie 2021 - Primarul Sorin Avram, la un an de mandat: Am depus sase proiecte prin Programul "Anghel Saligny"! Investitii noi prin Administratia Fondului de Mediu!

La un an de mandat, primarul Sorin Avram, alaturi de echipa din Primaria Lesu, a reusit sa duca la capat mai multe proiecte, unele incepute, altele demarate in ultimul an.

10 Noiembrie 2021 - Ninsori de frunze

Ninsori de frunze,