Înapoi la listarea arhivei

14 Ianuarie 2022 - Handbalistele Gloriei, la Manastirea Piatra Fantanele pentru a se ruga si a se incarca spiritual

Ca in fiecare inceput de an, revenim la Manastirea Piatra Fantanele pentru a ne ruga si a ne incarca din punct de vedere spiritual!

14 Ianuarie 2022 - Politistii si jandarmii vor derula activitati de informare si verificare, pentru prevenirea si combaterea pandemiei de COVID-19!

Avand in vedere incidenta in crestere a cazurilor de infectie cu COVID-19, in judetul Bistrita-Nasaud, politistii si jandarmii din toate subunitatile desfasoara activitati de informare a cetatenilor

14 Ianuarie 2022 - Minune! Bistritenii nostri au reusit in Dakar! Sunt primii romani care fac asa ceva!

Mihai Ban, Iacob Buhai si copilotii lor Catalin Stefan Ion, respectiv Tudor Turdean au incheiat astazi Raliul Dakar, cel mai important concurs de Rally Raid din lume si cea mai tare competitie

14 Ianuarie 2022 - Incendiu la o casa din Dumitra! E posibil ca o persoana sa fie inauntru!

Pompierii militari intervin la un incendiu izbucnit la o casa din localitatea Dumitra. Potrivit primelor informatii, este posibil ca o persoana sa fie in imobil.

14 Ianuarie 2022 - Primarul Ioan Turc: Am parafat preluarea de catre municipalitate a salii de spectacol "Bulevard", vechiul cinematograf "Omnia" / "23 August"!

Primarul municipiului Bistrita si conducerea RADEF RomaniaFilm a parafat preluarea de catre municipalitate a salii de spectacol "Bulevard", vechiul cinematograf "Omnia" / "23 August".

14 Ianuarie 2022 - 174 de cazuri confirmate in Bistrita-Nasaud!

In ultimele 24 de ore, la nivelul judetului au fost confirmate 174 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Rata d eincidenta la nivel judetean este de 2,55 la mia de locuitori.

14 Ianuarie 2022 - Mihai Eminescu -,,Imparatul poeziei si-al visarii"

,,Sa ne aducem pururi aminte de Eminescu, cel mai ales poet al acestui neam"- afirma cu pietate Tudor Arghezi inca in perioada interbelica.

14 Ianuarie 2022 - Care sunt cele mai indicate produse impotriva durerilor de spate?

Care sunt consecintele unei posturi incorecte a spatelui nostru

14 Ianuarie 2022 - Amintiri despre Eminescu

Poetul care a intrupat desavarsit simtirea, gandul, traditiile si constiinta istorica a romanilor a fost Mihai Eminescu. Bogdan Petriceicu Hasdeu spune ca ,,poetul era un trimis al lui Dumnezeu, un