Înapoi la listarea arhivei

15 Ianuarie 2022 - Subprefectul Decsei Atilla: Cultura a fost, este si va fi intotdeauna nucleul identitar al oricarui popor!

Cultura a fost, este si va fi intotdeauna nucleul identitar al oricarui popor.

15 Ianuarie 2022 - Subprefectul Ioan Zagrean:Prin cultura construim identitatea tarii si ducem in lume frumusetea si unicitatea sufletului romanesc!

Prin cultura construim identitatea tarii si ducem in lume frumusetea si unicitatea sufletului romanesc.

15 Ianuarie 2022 - Prefectul Mica Oprea:Eminescu este o parte a identitatii noastre care ne leaga spiritual si cultural de lume!

Sarbatorim astazi 172 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu, si marcam totodata Ziua Culturii Nationale.

15 Ianuarie 2022 - Rata de incidenta a ajuns la 4, 8 la mia de locuitori in Bistrita! Situatia din fiecare localitate

INCIDENEsA - 15.01.2022

15 Ianuarie 2022 - Eminescu si demnitatea Presei

A scrie despre demnitatea sau verticalitatea presei in vremea noastra e un lucru dificil. Daca ne intoarcem in timp, in anii '90, post revolutionari, nu putem trece cu vederea obedienta televiziunii

15 Ianuarie 2022 - Portretul lui Mihai Eminescu mai putin cunoscut

Mai putin cunoscut este portretul in carbune al lui Mihai Eminescu realizat de Camil Resuu si reprodus de Aron Cotrus in anul 1939, cand, la implinirea a 50 de ani de la moartea lui Eminescu, isi

15 Ianuarie 2022 - 209 cazuri de infectare confirmate in Bistrita-Nasaud! Judetul e in scenariul rosu!

La nivelul judetului Bistrita-Nasaud, au fost raportate urmatoarele date referitoare la situatia epidemiologica privind imbolnavirea cu COVID-19:

15 Ianuarie 2022 - O butelie a explodat intr-o gospodarie din Barla! O persoana a suferit arsuri

Un echipaj de prim ajutor SMURD acorda asistenta medicala unei persoane care a suferit arsuri ca urmare a unei explozii la o butelie. Persoana este constienta si cooperanta.

15 Ianuarie 2022 - Felicitari bistritenilor nostri! Rezultat istoric la Raliul Dakar. Doua echipaje romanesti au trecut linia de finis!

Echipajele tricolore Mihai Ban/Stefan Catalin Ion si Iacob Buhai/Tudor Turdean au reusit sa scrie o pagina de istorie pentru automobilismul sportiv romanesc la Raliul Dakar. Este pentru prima oara in