Înapoi la listarea arhivei

24 Ianuarie 2022 - Presedintele CJ, Radu Moldovan: Sa intelegem ca Romania depinde de faptele noastre, depinde de noi

Unirea celor cu inima romana a dus mereu la victorie.

24 Ianuarie 2022 - Bistrita a sarbatorit 163 de ani de la Unirea Moldovei cu Esara Romaneasca! Avem nevoie de inteligenta, de curajul si de solidaritatea inaintasilor nostri!

Mica Unire, acest eveniment istoric care reprezinta primul pas in conturarea statului national roman unitar, a fost sarbatorita la Bistrita printr-o ceremonia militar-religioasa. Evenimentul a avut

24 Ianuarie 2022 - 278 de persoane confirmate in Bistrita-Nasaud! Peste 100 de persoane sunt internate!

La nivelul judetului Bistrita-Nasaud, au fost raportate urmatoarele date referitoare la situatia epidemiologica privind imbolnavirea cu COVID-19:

24 Ianuarie 2022 - Olimpiu Nusfelean - Premiul Festivalului International de Poezie de la Sighetu Marmatiei 2022

Sub egida Uniunii Scriitorilor din Romania, in perioada 14-16 ianuarie 2022, la Centrul Cultural din Sighetu Marmatiei s-a desfasurat cea de-a 49 editie a Festivalului International de Poezie.

24 Ianuarie 2022 - Primarul Doru Crisan: Unirea este o mostenire lasata de inaintasii nostri, pe care suntem datori sa o pastram cu sfintenie!

Unirea Principatelor Romane este rezultatul unei succesiuni de momente izvorate din dorinta de a purta un singur nume, sub un singur stindard, si mai mult decat atat, din ambitia de a putea hotara ce