Înapoi la listarea arhivei

24 Februarie 2022 - Investigatii imagistice de inalta performanta - tomografie computerizata - la Spitalul Orasenesc Beclean!

In cadrul Spitalului Orasenesc Beclean, pacientii pot beneficia de servicii noi de investigatii imagistice de tip CT, anunta echipa manageriala a unitatii spitalicesti. Acest serviciu medical va

24 Februarie 2022 - Primarul Marian Forogau: Sunt un om al locului, tin la santenii mei, de aceea toate proiectele trebuie sa le faca viata un pic mai buna! Ce proiecte se vor finaliza sau vor incepe in acest an!

Anul 2022 pentru comuna Sant va insemna finalizarea unor proiecte de infrastructura, finantate prin fonduri europene sau guvernamentale, dar si demararea unor noi investitii asteptate de comunitate.

24 Februarie 2022 - Viceprimarul Calin Stan, despre Programul "O masa calda" pentru persoanele de pe Valea Stegii: Ne dorim ca toti copiii sa aiba acces la sistemul de invatamant!

Viceprimarul municipiului Bistrita, Calin Stan, a transmis o serie de clarifiaciri cu privire la adoptarea proiectului de hotarare privind aprobarea derularii si finantarii din bugetul local al

24 Februarie 2022 - Maierean Mircea: Timp, spatiu si pasiuni in excelenta

Excelenta nu este o abilitate, ci o atitudine" spunea Ralph Marston. Anii in care am fost membru al diverselor grupe din cadrul Centrului de Excelenta din judetul nostru mi-au demonstrat acest lucru,

24 Februarie 2022 - Contul tau Aquabis! Poti transmite indexul, acces la facturi, plati si alte informatii!

In vederea eficientizarii comunicarii cu clientii societatii, Aquabis S.A. va pune la dispozitie platforma "Contul tau Aquabis", accesibila de pe site-ul www.aquabis.ro.