Înapoi la listarea arhivei

13 Martie 2022 - Felicitari! Lenuta Constantin, pe podium la Nationalele de atletism pentru cadeti!

Cea de-a 40-a editie a Campionatelor Nationale indoor - etapa finala si probe combinate, rezervata cadetilor, a fost programata sa se desfasoare sambata si duminica (12-13 martie), in sala "Ioan

13 Martie 2022 - 11 cazuri confirmate in Bistrita-Nasaud!

In ultimele 24 de ore, la nivelul judetului nostru au fost confirmate 11 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. Rata de incidenta a coborat la 1,6 la mia de locuitori!

13 Martie 2022 - Ganduri despre randuri

Am gasit candva o cugetare care mi-a placut tare mult, ce spunea cam asa: "Cand deschizi copertile unei carti si incepi s-o cercetezi, e ca si cand ai arunca o privire in sufletul celui care a

13 Martie 2022 - Romanii care gazduiesc cetateni ucrainieni pot deconta cheltuieli cu hrana! Care este procedura

Persoanele fizice care gazduiesc cetateni straini sau apatrizi aflati in situatii deosebite, proveniti din zona conflictului armat din Ucraina, beneficiaza de decontarea cheltuielilor cu hrana.

13 Martie 2022 - Pr. Vasile Beni are o credinta si o convingere cladite pe o temelie solida ce nu poate fi zdruncinata de "valurile vietii"

La concluzia asta poti sa ajungi dupa ce ai lecturat pe indelete cartea preotului Vasile Beni - "Am crescut cu gandul la Dumnezeu" - o calatorie de 50 de ani.