Înapoi la listarea arhivei

17 Iunie 2022 - Respect, emotie, valoare! Veteranii Gloriei, onorati cum se cuvine de centenar!

Un eveniment remarcabil organizat cu ocazia centenarului pe care il implineste brandul Gloria s-a desfasurat ieri in doua parti, una la Baza Alex, cealalta la restaurantul Terra.

17 Iunie 2022 - 10 ani de SMURD Beclean! Primarul Nicolae Moldovan: Multumim tuturor pompierilor militari !

Prin operationalizarea SMURD Beclean s-a urmarit scaderea timpului operativ de interventie, timpii de deplasare fiind redusi semnificativ, in acest mod s-a asigurat incadrarea in ceea ce inseamna

17 Iunie 2022 - Pedalez pentru un oras verde! Ia-ti buletin de biciclist, aduna 9 stampile de la punctele de control si esti premiat!

Din 21 iunie, in cea mai lunga zi din an, dam start acestui proiect, iar misiunea lui principala este de a mobiliza comunitatea din Bistrita sa utilizeze bicicleta, ca mijloc de transport.

17 Iunie 2022 - Noul program in Parkul de Aventura! Cat costa o urcare cu telescaunul!

Noul program in Parkul de Aventura si pe traseele de bicicleta de la Partia de schi Cocos Bistrita, incepand cu weekendul acesta (18/19.06.2022). Va asteptam!

17 Iunie 2022 - Directia pentru Agricultura Bistrita-Nasaud: Sprijin de 1200 euro/ha pentru sustinerea productiei de struguri de masa! Cererile se depun pana in 15 iulie!

In Sedinta Guvernului din 16 iunie 2022 a fost adoptata Hotararea pentru aprobarea programului de sustinere a productiei de struguri de masa pentru anul 2022.

17 Iunie 2022 - Sprijin de 200 euro/hectar, pentru cultivatorii de cartofi! 15 iulie - temen limita de depunere a cererilor!

In Sedinta Guvernului din 16 iunie 2022 a fost adoptata Hotararea pentru aprobarea schemei "Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a productiei de cartof de consum", in anul 2022

17 Iunie 2022 - Exercitiu de amploare la Beclean - accident rutier cu victime multiple anuntat prin sistemul Ecall

Accidentele rutiere cu victime multiple se situeaza printre riscurile cele mai frecvente cu care se confrunta judetul Bistrita - Nasaud, iar acest risc crescut ne determina sa exersam si sa

17 Iunie 2022 - Primarul Ioan Turc, alaturi de absolventii Scolii Postliceale Sanitare Bistrita: E o profesie nobila, Bistrita are nevoie de voi!

Primarul municipiului Bistrita, Ioan Turc, a fost prezent la festivitatea dedicata promotiei 2022 a Scolii Postliceale Sanitare din Bistrita.

17 Iunie 2022 - Primarul Ioan Turc, alaturi de absolventii Scolii Posliceale Sanitare Bistrita: E o profesie nobila, Bistrita are nevoie de voi!

Primarul municipiului Bistrita, Ioan Turc, a fost prezent la festivitatea dedicata promotiei 2022 a Scolii Postliceale Sanitare din Bistrita.

17 Iunie 2022 - Documentatia pentru reabilitarea DJ 151, in pregatire! Fonduri europene pentru cei 77 de kilometri de la Bistrita, la limita cu judetul Mures

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, anunta ca se lucreaza intens la documentatia de avizare a lucrarilor de interventii pentru reabilitarea Drumului Judetean 151-

17 Iunie 2022 - Dumitru Alexandru Bar, bioenergetician: Circulatia sanguina. Terapii complementare de vindecare

Aceasta afectiune este specific, in general, persoanelor trecute de o anumita varsta, datorita acumularilor de cholesterol, calciu, acid uric si alte substante din alimentatia noastra de zi cu zi, si