Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.531 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

BN: 17 persoane plasate in carantina institutionalizata, in ultimele doua saptamani

Marti, 02 Iunie 2020, ora 18:34

BN: 17 persoane plasate in carantina institutionalizata, in ultimele doua saptamaniNu mai putin de 17 persoane au fost plasate in carantina institutionalizata, sub paza, ca urmare a nerespectarii masurilor de izolare la domiciliu. In urma actiunilor de verificare efectuate de politisti, impreuna cu celelalte structuri integrate, in perioada 15 mai - 1 iunie, au fost identificate 17 persoane care nu au respectat masurile care se impun odata cu aplicarea masurii izolarii la domiciliu.

Motivele cu care aceste persoane au incercat sa se justifice sunt actiuni banale, dar care

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Rasunetul ]

Electrica a decis reluarea activitatii centrelor si ghiseelor de relatii cu utilizatorii

Marti, 02 Iunie 2020, ora 15:11

Electrica a decis reluarea activitatii centrelor si ghiseelor de relatii cu utilizatoriiAvand in vedere evolutia la nivel national, in contextul generat de virusul COVID-19 (coronavirus) si deciziile autoritatilor competente, aducem la cunostinta partenerilor, colaboratorilor si clientilor nostri faptul ca SDEE Transilvania Nord a decis reluarea activitatii Centrelor si Ghiseelor de Relatii cu Utilizatorii, incepand cu data de 03.06.2020.

In acest sens, compania a adoptat o serie de masuri menite sa asigure desfasurarea activitatii in conditii de siguranta, dupa cum urmeaza:

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Rasunetul ]

BN: Patru cazuri noi, in ultimele 24 de ore!340 de cazuri confirmate!

Marti, 02 Iunie 2020, ora 13:05

BN: Patru cazuri noi, in ultimele 24 de ore!340 de cazuri confirmate!La nivelul judetului, sunt 340 de persoane confirmate cu CoVid-19, cu patru in plus fata de luni. Numarul de cazuri active este de 79. Sunt 232 persoane vindecate, iar 29 persoane au pierdut lupta cu boala. Potrivit statisticilor, in judet, 1,17 din o mie de locuitori s-au imbolnavit, fapt care ne plaseaza pelocul 12 la nivel national.
La nivelul judetului Bistrita-Nasaud, mai sunt 23 persoane in carantina institutionalizata si 2688 persoane in izolare la domiciliu.

***

* Trei persoane dintre

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Rasunetul ]

Robert Sighiartau, secretarul general al PNL: Romania are nevoie de o economie insanatosita, dupa criza pandemiei si parjolul pesedist

Marti, 02 Iunie 2020, ora 12:59

Robert Sighiartau, secretarul general al PNL: Romania are nevoie de o economie insanatosita, dupa criza pandemiei si parjolul pesedistDeputatul

Robert Sighiartau, s
ecretarul general al Partidului National Liberal,
anunta ci Guvrnul trece la masuri active care vizeaza incurajarea sectorului privat si cresterea locurilor de munca. Potrivit acestuia, pe langa facilitatile oferite angajatorilor, vor urma si investitii masive, pentru ca tara noastra are nevoie de constructie "dupa criza pandemiei si parjolul pesedist".

"Trecem la masuri active si cat se poate de concrete in batalia pentru salvarea si cresterea numarului de

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Rasunetul ]

Pod peste raul Bistrita si depozit de lemne, la Josenii Bargaului. Terenul de sport sintetic, aproape finalizat. Primarul Nicolae Vrancean: Am adus in comuna proiecte la care multi visam!

Marti, 02 Iunie 2020, ora 12:42

Pod peste raul Bistrita si depozit de lemne, la Josenii Bargaului. Terenul de sport sintetic, aproape finalizat. Primarul Nicolae Vrancean: Am adus in comuna proiecte la care multi visam!Doua proiecte importante pentru comunitatea din Josenii Bargaului au fost finalizate de administratia publica locala, iar a treia investitie are stadiul de executie de peste 80 de procente.

"Se spune ca omul cat traieste invata. In plus eu vreau sa cred ca omul si munceste mult. Saptamana aceasta am reusit sa ducem la bun sfarsit doua dintre proiectele accesate in premiera in comuna noastra, iar un al treilea obiectiv este realizat in proportie de 80%. Ma bucur ca am adus in comuna Josenii

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Rasunetul ]

Pod de beton intre Beclean si Beclenut, in locul puntii peste raul Somes

Marti, 02 Iunie 2020, ora 12:03

Pod de beton intre Beclean si Beclenut, in locul puntii peste raul SomesIn anul 1970, in perioada 12-15 mai, din cauza ploilor abundente si totodata a topirii bruste a zapezilor din munti, apa raului Somes s-a revarsat, afectand grav orasul Beclean si imprejurimile.

In data de 12 mai 2020, la Beclean a fost dat ordinul de inceperea a lucrarilor in vederea inlocuii vechii punti pietonale suspendata de la Beclenut, care a fost construita imediat dupa inundatiile catastrofale care au marcat orasul nostru acum

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Rasunetul ]

Parcarea supraterana din Beclean, aproape de finalizare

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:59

Parcarea supraterana din Beclean, aproape de finalizareParcarea supraterana care se construieste in apropierea zonei centrale din orasul Beclean se apropie de finalizarea lucrarilor de constructie.

Parcarea este ridicata pe doua niveluri, cu parter si etaj. Aceasta parcare moderna este

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Rasunetul ]

Lucrari majore de modernizare, la Beclean. Primarul Nicolae Moldovan va monitoriza zilnic stadiul lucrarilor

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:57

Lucrari majore de modernizare, la Beclean. Primarul Nicolae Moldovan va monitoriza zilnic stadiul lucrarilorIn orasul Beclean au inceput lucrari de modernizare pe strazile orasului, practic toate strazile vor urma rand pe rand sa se transforme in totalitate. De aemenea se desfasoara simultan lucrari la douazeci de obiective majore de investitii in oras. Toate acestea. Pe masura finalizarii lor, aceste lucrari de anvergura vor transforma complet Becleanul in urmatorii doi ani, in folosul intregii comunitati locale.

Modernizarea presupune doua etape: prima etapa lucrarile de infrastructura pentru

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Rasunetul ]

Noi locuinte sociale la Beclean

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:52

Noi locuinte sociale la BecleanAdministratia publica locala din Beclean a demarat o noua investitie, prin care in locul punctului termic dezafectat de pe strada Dobrogeanu Gherea, care a fost deja demolat, va fi construit un ansamblu de locuinte sociale. Viitorul bloc social de la Beclean va avea 12 unitati locative. In anul 2010, la Beclean au fost date in folosinta primele 12 apartamente sociale amenajate cu bani de la Guvern (730.000 de lei) prin

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Rasunetul ]

Sunt in plina desfasurare lucrarile de reabilitare termica la blocuri din Beclean! 312 apartamente eficientizate energetic

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:49

Sunt in plina desfasurare lucrarile de reabilitare termica la blocuri din Beclean! 312 apartamente eficientizate energeticLucrarile la cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte din orasul Beclean sunt in plina derulare in aceasta perioada. Proiectul este finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014 - 2020, Axa prioritara 3 - "Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon", Prioritatea de investitii 3.1 - "Sprijinirea eficientei energetice a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infastructurile publice, inclusiv in

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Rasunetul ]

Continua actiunile de dezinfectie la Beclean, pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:40

Continua actiunile de dezinfectie la Beclean, pentru prevenirea raspandirii coronavirusuluiPentru protejarea cetatenilor si prevenirea raspandirii virusului COVID - 19, Directia de Gospodarie Comunala Beclean continua periodic actiunile de dezinfectie in spatiile publice cu substante dezinfectante biocide pe baza de clor, asa cum este recomandat de Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor.

De asemenea sunt dezinfectate periodic casa scarilor si alte spatii

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Rasunetul ]

Vezi ce premii au obtinut elevii de la CN Petru Rares la concursul judetean "Eroul din familia/localitatea mea"!

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:30

Vezi ce premii au obtinut elevii de la CN Petru Rares la concursul judetean "Eroul din familia/localitatea mea"!Concursul judetean ,,Eroul din familia/localitatea mea", editia I aprilie- mai 2020. Rezultatele elevilor de la Colegiul National ,,Petru Rares" Beclean :
SECEsIUNEA GIMNAZIU:
Premiul I
* Badale Luca (clasa a V-a), Colegiul National ,,Petru Rares" Beclean, cu lucrarea ,,Muca mea"
Premiul II
* Muresan Lara (clasa a

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Rasunetul ]

Au inceput lucrarile la Centrul Cultural Liviu Rebreanu din Beclean!

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:25

Au inceput lucrarile la Centrul Cultural Liviu Rebreanu din Beclean!Recent au demarat primele lucrari la executia proiectului ,,CENTRUL CULTURAL LIVIU REBREANU", refacere imprejmuire teren, amenajari exterioare, racorduri si bransamente la utilitati, reabilitare cai acces (Aleea Trandafirilor drum legatura Piata Mare) din Oras Beclean, Judetul Bistrita-Nasaud.

Firma constructoare sapa la pregatirea fundatiei cladirii Centrului Cultural, urmand ca apoi sa inceapa turnarea fundatiei si ridicarea structurilor de rezistenta ale constructiei.

Proiectul este

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Rasunetul ]

Ultimele finisaje la blocul ANL pentru medici si specialistii din sanatate din orasul Beclean!

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:18

Ultimele finisaje la blocul ANL pentru medici si specialistii din sanatate din orasul Beclean!Lucrarile de constructie la blocul ANL destinat medicilor sau altor categorii profesionale din domeniul sanatatii sunt aproape de finalizare. Muncitorii lucreaza in aceasta perioada la finalizarea ultimelor detalii de finisaje atat in interiorul cladirii, cat si in exterior. De asemenea, in aceasta perioada se finalizeaza si lucrarile finale de racordare la utilitati, apa, canalizare, electricitate, gaze natrurale. Urmeaza apoi amenajarea zonei adiacente a blocului, astfel incat totul sa fie

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Rasunetul ]

Opt ani de la operationalizarea modulului SMURD Beclean!

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:14

Opt ani de la operationalizarea modulului SMURD Beclean!Ziua de 2 iunie reprezinta un reper important in activitatea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud. In urma cu opt ani, a avut loc operationalizarea modulului SMURD in cadrul subunitatii de interventie Beclean, inaugurata in anul 2012.

Prin infaptuirea celor amintite mai sus, I.S.U. "Bistrita" a atins un deziderat extrem de important, atat pentru institutie, dar mai ales pentru comunitatile deservite de subunitatea de interventie. Obiectivul

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Rasunetul ]

Lucrari de modernizare, cu fonduri europene, la Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Orasenesc Beclean

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:09

Lucrari de modernizare, cu fonduri europene, la Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Orasenesc BecleanSunt in plina desfasurare lucrarile la Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Orasenesc Beclean care este reabilitat, modernizat si dotat cu aparatura de ultima generatie printr-un proiect finantat din Axa prioritara 8 - "Dezvoltarea infrastructurii sanitare si sociale" si are Obiectivul specific 8.1 "Cresterea accesibilitatii serviciilor de sanatate".

Obiectivul general al proiectului este imbunatatirea ingrijirii medicale primare continue si scaderea ponderii persoanelor cu nevoi

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Rasunetul ]

Finantare europeana la Beclean pentru construirea si dotarea a 4 case de tip familial si reabilitarea unui imobil in vederea infiintarii unui centru de zi

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:05

Finantare europeana la Beclean pentru construirea si dotarea a 4 case de tip familial si reabilitarea unui imobil in vederea infiintarii unui centru de ziRecent a fost semnat contractul de finantare pentru proiectul "Construirea si dotarea a 4 case de tip familial si reabilitarea unui imobil in vederea infiintarii unui centru de zi in orasul Beclean, judetul Bistrita-Nasaud". Proiectul este finantat in cadrul Axei Prioritare 8 - Dezvoltarea infrastructurii de sanatate si sociale, Obiectiv specific - Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale aferente Programului Operational Regional (POR).

Obiectivul general al proiectului este dat de

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Rasunetul ]

La Beclean, a inceput proiectul de construire si dotare a trei case de tip familial si a unui centru de zi in cartierul Podirei

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:04

La Beclean, a inceput proiectul de construire si dotare a trei case de tip familial si a unui centru de zi in cartierul PodireiLa Beclean a inceput derularea proiectului ,,Construirea si dotarea a 3 case de tip familial si unui centru de zi in Cartierul Podirei, Orasul Beclean", cod SMIS 129870, aferent Contractului de finantare Nr. 5134 / 28.02.2020, finantat prin : REGIO-Programului Operational Regional 2014-2020 (POR 2014-2020), ), Axa prioritara 8 - Dezvoltarea infrastructurii de sanatate si sociale, Prioritatea de investitii 8.1 - Investitiile in infrastructurile sanitare si sociale care contribuie la dezvoltarea

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Rasunetul ]

Tanar cazut in bazinul de captare a apei din Bistrita! Un echipaj al Ambulantei l-a transportat la spital

Marti, 02 Iunie 2020, ora 10:47

Tanar cazut in bazinul de captare a apei din Bistrita! Un echipaj al Ambulantei l-a transportat la spitalUn echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud a fost solicitat sa acorde asistenta medicala de urgenta unui tanar de 28 ani care se afla in bazinul de captare a apei de pe str.Burgului, din Bistrita.

La sosirea la fata locului, persoana in cauza a iesit singura din apa, dupa care a fost preluata de echipajul EMU-A al SAJ BN. Pacientul era constient, dar hipotermic. I s-a acordat asistenta medicala si a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Rasunetul ]

Productia industriala a judetului a scazut, in martie, cu peste 20% fata de anul trecut! Cifra de afaceri a agentilor economici, in scadere!

Marti, 02 Iunie 2020, ora 10:41

Productia industriala a judetului a scazut, in martie, cu peste 20% fata de anul trecut! Cifra de afaceri a agentilor economici, in scadere!Productia industriala a judetului s-a situat in luna martie 2020 cu 22,3% sub nivelul lunii corespunzatoare a anului precedent. Fata de luna anterioara productia a scazut cu 6,6%, informeaza Directia Regionala de Statistica Bistrita-Nasaud, in Buletinul statistic lunar. Mai mullt, in primele trei luni ale anului curent productia industriala a scazut cu 12,9% fata de aceeasi perioada din anul precedent.

Cresteri ale productiei industriale in luna martie 2020 fata de luna martie 2019 se

Business / stiri Business5 vizite[ Rasunetul ]

Primarul Romeo Florian: Sper ca pana in iarna familiile din Chirales se vor putea bransa la reteaua de gaz

Marti, 02 Iunie 2020, ora 10:30

Primarul Romeo Florian: Sper ca pana in iarna familiile din Chirales se vor putea bransa la reteaua de gazPrimarul Romeo Florian a anuntat ca administratia publica locala este in faza finala a procedurii de achizitie publica privind introducerea retelei de gaz metan in satul Chirales.

"Suntem in faza finala la licitatia pentru introducerea gazului metan in localitatea Chirales. Dupa terminarea licitatiei, daca nu vor fi contestatii, avem 60 de zile de proiectare si apoi incepe executia. Sper ca pana in iarna, oamenii sa aiba

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Rasunetul ]

Iustin Iliesiu-poetul "sangerarilor ardelene"

Marti, 02 Iunie 2020, ora 09:42

Iustin Iliesiu-poetul "sangerarilor ardelene"Poet, gazetar, folclorist, traducator si dascal indragit al vremurilor trecute, Iustin Iliesiu nascut in anul 1900 in comuna Maieru, este intelectualul care a impartasit soarta refugiatilor nasaudeni din timpul Dictatului de la Viena. Dupa ce a afost redactorul mai multor publicatii, precum ,,Glasul libertatii'', ,,Vointa'', ,,Biruinta'', ,,Natiunea Romana'', ,,Ardealul'', ,,Cele trei Crisuri'' si s-a afirmat pe plan literar, in anul 1940 este silit sa plece la Bucuresti, unde isi va petrece

Life Show / stiri Life Show8 vizite[ Rasunetul ]

Raluca Bacaoanu, pivotul echipei nationale, vine la Gloria 2018 BN!

Marti, 02 Iunie 2020, ora 09:38

Raluca Bacaoanu, pivotul echipei nationale, vine la Gloria 2018 BN!Pivotul echipei nationale a semnat cu

CS Gloria 2018 Bistrita-
Nasaud

. Una dintre cele mai valoroase jucatoare din tara, campioana nationala Raluca Bacaoanu, isi va continua cariera la echipa de suflet a bistritenilor, a transmis clubul bistritean, pe pagina de facebook.v

"Aceasta etapa din viata mea reprezinta un sir de noi obiective pe care doresc din suflet sa le indeplinesc impreuna cu echipa. Sper ca acest an competitional sa ne aduca numai rezultate foarte bune si in final sa ne

Sport / stiri Sport8 vizite[ Rasunetul ]

Ucraineanca Natalia Savchyn este jucatoarea Gloriei!

Marti, 02 Iunie 2020, ora 09:31

Ucraineanca Natalia Savchyn este jucatoarea Gloriei!CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud a transferat de la campioana Ucrainei un inter stanga in varsta de 24 de ani. Natalia Savchyn este in acest moment una dintre cele mai apreciate si eficiente jucatoare a lotului national de handbal feminin al Ucrainei, anunta clubul pe pagina de facebook.

"Am ales CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud pentru ca aici am gasit o echipa puternica, cu jucatoare valoaroase care practica un handbal performant, dar si un staff extrem de bine pregatit. Am urmarit cateva meciuri

Sport / stiri Sport7 vizite[ Rasunetul ]

OBISNUIEsI SI ASCULTATORI CU "STAEsI IN CASA", INTR-O ZI, LI SE VA SPUNE "IESIEsI AFARA SI RAMANEEsI ACOLO"...

Marti, 02 Iunie 2020, ora 00:41

OBISNUIEsI SI ASCULTATORI CU "STAEsI IN CASA", INTR-O ZI, LI SE VA SPUNE "IESIEsI AFARA SI RAMANEEsI ACOLO"...Ca oile pe un camp incert, in sir indian,

Oamenii s-au conformat si au stat in casa,

Fara sa se mai gandeasca,

Pentru ca teama i-a inconjurat, ca o canicula...

Poruncile nu mai erau zece,

Stiute din timpuri antidiluviene,

Nu mai reprezentau etalon

De buna- crestere si de convietuire,

Poruncile au devenit una singura si punct:

Stati in casa!

Ca-ntr-un joc cu hai sa spunem...,

Casa a devenit geografie, cu mare, cu munte,

Cu tari, cu orase, cu biserici,

Casa si-a deschis bibliotecile

Life Show / stiri Life Show9 vizite[ Rasunetul ]

Anna Catinean-O autobiografie euritmata

Marti, 02 Iunie 2020, ora 00:37

Anna Catinean-O autobiografie euritmataRecent, a aparut la Editura Scoala Ardeleana din Cluj Napoca volumul de poezie al Annei Catinean-O autobiografie euritmata. Autoarea s-a nascut la 12 martie 1957, in Ocnita, a absolvit Facultatea de Filologie, sectia romana engleza si a lucrat ca profesoara de limba si literatura romana, de limba engleza, de asemenea, ca interpret- traducator, vorbind curent engleza, italiana, franceza si spaniola. Dupa deschiderea din anii 90 a calatorit mult in Europa, locuind in mai multe tari, si din 2006

Life Show / stiri Life Show11 vizite[ Rasunetul ]

Ansamblul Artistic Profesionist Baladele Deltei aduce cele mai bune ganduri maestrului NICOLAE GALAEsEAN

Marti, 02 Iunie 2020, ora 00:35

Ansamblul Artistic Profesionist Baladele Deltei aduce cele mai bune ganduri maestrului NICOLAE GALAEsEANLa ceas aniversar Ansamblul Artistic Profesionist Baladele Deltei, alaturi de managerul Stefan Coman aduce cele mai bune ganduri maestrului NICOLAE GALAEsEAN de la Bistrita, un prieten, un frate in temeiul culturii si promovarii frumosului traditional precum si un colaborator de exceptie. Se cunoaste faptul ca a existat si exista inca o legatura puternica intre orasul nostru si Bistrita Nasaud, o legatura datorata impartasirii acelorasi valori culturale.

Life Show / stiri Life Show10 vizite[ Rasunetul ]

Ana Maria Mazareanu si Almudena Rodriguez revin la Gloria 2018 BN!

Luni, 01 Iunie 2020, ora 22:57

Ana Maria Mazareanu si Almudena Rodriguez revin la Gloria 2018 BN!Doua jucatoare au decis sa revina la Gloria 2018 Bistrita-Nasaud, dupa un sezon petrecut la alte formatii din tara sau strainatate!
Astfel, vicecampioana mondiala Almudena Rodriguez Rodriguez va evolua din nou pentru echipa de suflet a bistritenilor. Jucatoarea iberica revine la Gloria dupa un sezon jucat in Germania la Thuringer HC.

"Sunt foarte fericita ca voi juca din nou la Bistrita, pentru CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud. Sper sa facem cat mai multe meciuri bune si sa inregistram cat mai

Sport / stiri Sport5 vizite[ Rasunetul ]

Calin Stan (USR Bistrita): Investitii publice la Maieru, dupa principiul "daca boierul (PSD) da, sa fie primit!"

Luni, 01 Iunie 2020, ora 21:01

Calin Stan (USR Bistrita): Investitii publice la Maieru, dupa principiul "daca boierul (PSD) da, sa fie primit!"Daca tot a fost "dezmat" pe banii publici la nivelul ministerelor si al marilor primarii cu achizitiile in perioada de pandemie, de ce nu ar fi tot asa si prin comune? Un exemplu de risipa de bani publici, dar si de practici de atribuire a lucrarilor publice cel putin indoielnice, ne vine de aceasta data de la Maieru.

"Mica China", cum era cunoscuta odinioara - mai mult pentru localnici -, comuna Maieru, prin administratia locala din prezent, pare ca vrea sa isi recapete "renumele", de aceasta

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Rasunetul ]

Primarul orasului Nasaud Mircea Romocea: Copilaria este cadoul primit de la viata

Luni, 01 Iunie 2020, ora 19:00

Primarul orasului Nasaud Mircea Romocea: Copilaria este cadoul primit de la viata1 iunie reprezinta un excelent prilej de a sarbatori copilaria si copiii. Copilaria este cadoul primit de la viata. Este varsta sinceritatii, a inocentei

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Rasunetul ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
A trecut la cele vesnice un fost primar. Un om de mare omenie !
A trecut in ultima zi din luna mai a anului 2020, un respectat locuitor al satului Budesti - BACALI ...
Strugurii Cramei Jelna, singurii din Romania care au obtinut denumirea calitativa de "Produs Montan"
O familie tanara de antreprenori din judetul Bistrita-Nasaud, sunt singurii din Romania care au ...
FOTO/VIDEO: Un sofer baut a provocat un accident pe strada Rodnei
Un accident rutier a avut loc in urma cu cateva minute pe strada Rodnei din municipiul Bistrita. Un ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor