Baiat de 14 ani din Bistrita, gasit spanzurat dupa ce ar fi raspuns unei provocari de pe Tik Tok: "Singur la parinti, campion la dans sportiv, vesel"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 16:19
268 citiri
Un adolescent de 14 ani a fost gasit mort in casa, marti, 12 octombrie. In urma anchetei, se pare ca baiatul s-ar fi spanzurat dupa ce a raspuns unei provocari lansata pe Tik Tok, potrivit inspectorului scolar general al judetului Bistrita-Nasaud, Aurelia Dan. Tragedia s-a petrecut in cursul dupa-amiezii de marti, iar Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a fost informat miercuri dimineata de catre conducerea unitatii de invatamant. Elevul care s-a sinucis era singur la parinti, era in clasa a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.