Bistrita FARA droguri. Prof. univ. dr. Catalin Esone, expert si analist antidrog, conferentiaza astazi la Palatul Culturii

Sursa: Rasunetul
Marti, 23 Aprilie 2024, ora 09:01
142 citiri
Primaria municipiului Bistrita, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, TVR si Radio Romania Actualitati, organizeaza, astazi, conferinta "Bistrita FARA droguri".

Evenimentul va avea loc de la ora 13.00, la Palatul Culturii, iar invitat special este prof. univ. dr. Catalin Esone, expert si analist antidrog.

Fenomenul consumului de droguri este unul extrem de ingrijorator, in conditiile in care varsta consumatorilor scade an de an si este tot mai frecvent chiar si la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.