Campanii de vaccinare la finalul lunii octombrie in Lesu, Parva si Zagra, comunele cu cea mai mica rata de imunizare din judet!

Sursa: Rasunetul
Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 17:09
48 citiri
Prefectul Stelian Dolha a avut zilele acestea intalniri si discutii cu reprezentantii comunelor Parva, Lesu si Zagra, unde rata de vaccinare a locuitorilor este foarte mica. Din pacate, comuna Parva are cea mai mica rata de vaccinare a populatiei din intreg judetul, sub 5 %. Comunele Lesu si Zagra au si ele o acoperire vaccinala slaba, populatia fiind imunizata in proportie de cel mult 10%.

In cele trei unitati administrativ-teritoriale, incidenta este in crestere, iar numarul deceselor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.