CFR anunta semnarea contractelor de modernizare a trecerilor la nivel cu calea ferata din Livezile si Susenii Bargaului!

Sursa: Rasunetul
Luni, 19 Iulie 2021, ora 12:19
24 citiri
Satui de promisiuni si de stat la cozi in trafic, ca pe Valea Prahovei, mai multi soferi din Livezile au protestat la finele saptamanii, strigandu-si nemultumirile cu privire la aglomeratia din trafic. Oamenii au spus ca trebuie sa mearga la serviciu, sa-si duca elevii la scoli la Bistrita, iar cei 10 kilometri ajung sa fie parcursi si in 40 de minute. Alaturi de oameni a fost si primarul Traian Simionca, care a atras atentia asupra situatiei, adrese fiind transmise catre autoritatiel nationale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.