CFR: Intrerupere temporara a traficului pe segmentul feroviar Vatra Dornei - Nasaud din cauza caderilor de copaci! Calatorii vor fi transbordati cu mijloace auto!

Sursa: Rasunetul
Duminica, 09 Ianuarie 2022, ora 13:06
124 citiri
Ca urmare a intreruperii temporare a traficului pe segmentul feroviar Vatra Dornei - Nasaud din cauza caderilor de copaci pe firul de contact si linie, se va asigura pe distanta Vatra Dornei - Nasaud si retur transbordarea calatorilor cu mijloace auto la trenurile IR 1833 Iasi - Timisoara Nord si IR 1832 Cluj Napoca - Galati.

======

9 ianuarie 2022

In cursul acestei dimineti, 9 ianuarie 2022, din cauza conditiilor meteo nefavorabile au fost caderi de copaci pe liniile de cale ferata generand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.