Colindele strabunilor nostri au rasunat si in acest an, la Nasaud! Primarul Dorin Vlasin: Sa descoperim impreuna magia sarbatorilor!

Sursa: Rasunetul
Joi, 23 Decembrie 2021, ora 10:57
56 citiri
Colindele strampsesti au rasunat si in acest an, la Nasaud, die pe scena Casei de Cultura "Liviu Rebreanu", fie in scoli sau la Primaria Nasaud. "Am avut o mare bucurie sa vad ca datinile si colindele strabunilor nostri au rasunat si in acest an, semn ca ne apropiem cu pasi repezi de Craciun. Bucuria a fost cu atat mai mare deoarece anul trecut, din cauza restrictiilor pandemice, nu am avut parte de asemenea evenimente. Pe aceasta cale vreau sa-i felicit si sa le multumesc atat colindatorilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.