Deputatul Daniel Suciu: Stiti, dragi sangeorzeni, ca finantarea lucrarilor pentru introducerea retelei de canalizare pe 38 de strazi si a retelei de apa pe 19 strazi este obtinuta de Radu Moldovan in 2017?

Sursa: Rasunetul
Luni, 03 August 2020, ora 09:14
28 citiri
Deputatul Daniel Suciu, candidatul Aliantei pentru Bistrita-Nasaud, a tinut sa prezinte locuitorilor din Sangeorz Bai cine s-a implicat si cine este titularul investitiei in modernizarea retelei de canalizare si a celei de apa din orasul statiune. Daniel Suciu sustine ca a rabufnit dupa ce au fost lansate acuze ca presedintele Radu Moldovan nu a ajutat cu nimic orasul Sangeorz Bai, iar fostul ministru le-ar fi pus bete in roate autoritatiloe.

"Da, unele ziceri chiar se potrivesc. Pe una am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.