#ErasmusDays 2021! la Liceul Teoretic "Radu Petrescu" din Prundu Bargaului datorita proiectului "Code for the Environment"

Sursa: Rasunetul
Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 18:47
91 citiri
Mediul natural este casa noastra, a tuturor oamenilor, dar, de-a lungul timpului, noi am intervenit asupra lui, alterandu-l. Din dorinta de a ne asigura o viata cat mai buna, am uitat ca echilibrul sau este fragil si, de multe ori, am ignorat raul pe care i l-am facut. Totusi, din a doua jumatate a secolului al XX-lea, a fost identificata nevoia de a-l proteja, iar in prezent e tot mai evidenta preocuparea pentru cresterea responsabilitatii fata de acesta si a devenit prioritara reconcilierea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.