La Budacu de Jos, continua lucrarile de cadastrare! Achizitii pentru dotarea dispensarului medical, amenajari la gradinita din Jelna!

Sursa: Rasunetul
Luni, 28 Iunie 2021, ora 11:14
32 citiri
Vestea intreruperii Programului National de Dezvoltare Locala a bulversat autoritatile locale, mai ales cele care mai au in derulare proiecte cu finantare guvernamentala. Oricum, investitiile trebuie continuate si finalizate si gasite resursele pentru sustinerea lor financiara pana la o eventuala rectificare bugetara.

"Lucram la proiectul de canalizare, statie de epurare si extindere retea de apa, un proiect major pentru locuitorii din Budacu de Jos, Budus, Simionesti si Monariu. Tot prin PNDL ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.