Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Bistrita-Nasaud permite accesul in arhiva institutiei! Vezi cum te poti programa!

Sursa: Rasunetul
Vineri, 22 Mai 2020, ora 13:26
173 citiri
Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Bistrita-Nasaud permite, din nou, accesul persoanelor interesate (care detin user si parola pentru aplicatia integrata de cadastru si carte funciara) in arhiva OCPI pentru consultarea cartilor funciare vechi. Decizia vine ca urmare a numarului mare de solicitari primite in ultima perioada. Persoanele interesate vor avea acces in sediul OCPI/BCPI, cu respectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.