Peste 130 de elevi si prescolari au solicitat transferul intr-o alta unitate! Mesaj catre parinti: Sa analizam mai atent, sa fim realisti!

Sursa: Rasunetul
Marti, 18 Ianuarie 2022, ora 14:04
57 citiri
Inspectorul scolar general Aurelia Dan a mentionat ca in acest an scolar, dat fiind faptul ca nu a existat o vacanta intersemestriala, transferurile elevilor au fost analizate si aprobate la nivelul Consilului de Administratie al ISJ B-N. Nu mai putin de 131 de elevi si prescolari s-au transferat incepand cu semestrul al II-lea, intr-o alta unitate de invatamant. Sunt si transferuri la nivelul institutiilor scolare, de la o clasa la alta, care au fost aprobate la nivelul scolii. Printre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.