Peste 210 amenzi aplicate in ultimele doua zile de politisti si jandarmi, celor care nu au respectat restrictiile de circulatie

Sambata, 25 Aprilie 2020, ora 01:22
46 citiri
Astfel, miercuri 22 aprilie, pe raza judetului Bistrita-Nasaud, au fost angrenati in activitati specifice 361 de politisti, 81 de jandarmi si 32 de politisti locali, impreuna cu militari ai Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN".

Politistii au efectuat 873 de verificari la persoane aflate in izolare, in 209 locatii, iar cu ocazia controalelor efectuate nu au fost constatate nereguli.

De asemenea, 332 de societati comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.