Prefectul Dolha, dupa inundatii: Lucrari facute de mantuiala, prin PNDL. Am ajuns la Rodna si Negrilesti inaintea primarilor!

Sursa: Rasunetul
Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 12:57
18 citiri
Prefectul Stelian Dolha a criticat, in cadrul unei conferinte de presa, calitatea lucrarilor facute, in special, prin Programul National de Dezvoltare Locala al Guvernului.

"Am fost surprins neplacut, extrem de neplacut, in momentul in care am ajuns in comunele noastre si am vazut fata nevazuta a acestor lucrari care au fost scoasa la iveala odata cu aceste calamitati, lucruri facute de mantuiala, lucruri facute fusarit, foarte multe dintre ele pe PNDL. Am vazut drumuri care nu au santuri de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.